02-26-2021, 09:08 PM
iGamerz kanë humbur skuadren Suedeze të Counter-Strike, për shkak të premtive të pambajtura nga organizata.
Me 10 Prill, organizata Franceze iGamerz deklaroi krijimin e një skuadre Suedeze të Counter-Strike dhe dy ditë me pas finalizuan skuadren pasi shtuan Finn "qp" Sjöström në skuader.
Pas një muaji Suedezet kanë deklaruar se nuk janë me në organizatën Franceze iGamerz pasi premtimet që dhanë këta të fundit nuk i mbajtën asnjëherë.
Kjo megjithatë nuk do të thotë që skuadra nuk do të qëndrojë e bashkuar ajo do të jetë me emrin e ri duttdutt , ata po shikojnë për një shtëpi të re për tu ushtruar dhe për të luajtur.
duttdutt kanë këtë përbërje:
Manne "manne" Nordqvist
André "keiz" Carlsson
Jon "hyvlarn" Edelsvärd
Hugo "huggan" Cortes Lopez
Finn "qp" Sjöström
duttdutt këtë fundjave do të duket në turneun IOL 3.3 at Inferno Online që zhvillohet në Stockholm në Suedi.
Me 10 Prill, organizata Franceze iGamerz deklaroi krijimin e një skuadre Suedeze të Counter-Strike dhe dy ditë me pas finalizuan skuadren pasi shtuan Finn "qp" Sjöström në skuader.
Pas një muaji Suedezet kanë deklaruar se nuk janë me në organizatën Franceze iGamerz pasi premtimet që dhanë këta të fundit nuk i mbajtën asnjëherë.
"Para disa javesh unë u kontaktova nga iGamerz dhe besova që ata do të na ndihmonin ne financiarisht. Kjo shpejt ra posht pasi ata thjesht na kishin gënjyer. Ne na ishin premtuar shume gjëra të ndryshme duke filluar që nga pagat por ata po gënjenin e po gënjenin gjithnjë." – Jon "hyvlarn" Edelsvärd tregoi per HLTV.org
Kjo megjithatë nuk do të thotë që skuadra nuk do të qëndrojë e bashkuar ajo do të jetë me emrin e ri duttdutt , ata po shikojnë për një shtëpi të re për tu ushtruar dhe për të luajtur.
"Shoket e mi dhe fansat tonë ne do të qëndrojmë së bashku sic premtuam dhe më lart dhe themi se do të jemi një kërcënim për ekipet më të mira të Counter-Strike deri më tani por që ne ti plotësojmë këto premitime na duhet një ogranizatë që do të na japë ne ndihmën e nevojshme për të bërë këtë gjë realitet." - shtoi Edelsvärd.
duttdutt kanë këtë përbërje:
Manne "manne" Nordqvist
André "keiz" Carlsson
Jon "hyvlarn" Edelsvärd
Hugo "huggan" Cortes Lopez
Finn "qp" Sjöströmduttdutt këtë fundjave do të duket në turneun IOL 3.3 at Inferno Online që zhvillohet në Stockholm në Suedi.
Ku filizat e kti kopshti jan bim qe un i di , jan shije per mi shije qe un si marr merzi.
cit.DMC