07-20-2020, 06:49 AM
Procesi i kualifikimit për në Intel Extreme Masters European Championship ka arritur fundin, dhe pothuajse janë gjetur të gjitha 36 ekipet për garën.
Është vetëm edhe një vend që do të përcaktohet, që i përket ndeshjes ndërmjet Rage-Gaming dhe Clan Less Plus, e cila nuk është luajtur akoma.
Danimarka deri më tani është më e përfaqësuara në garë, me pesë ekipe, por ajo mund të barazohet nga Suedia, nëse Rage-Gaming fitojnë ndeshjen e tyre kualifikuese. Gjermania dhe Franca janë dy shtete tjera me nga katër ekipe.
Shorti, që do të tërhiqet të hënën, do të krijoj gjashtë grupe me nga gjashtë ekipe. Fituesi nga secili grup automatikisht do të avancoj për në European Championship Finals, derisa vendi i dytë dhe i tretë do të hynë në fazën e dëbimit për gjashtë vendet e mbetura.
Pjesëmarrësit e IEM European Championship:
mousesports
fnatic
SK Gaming
Alternate
n!faculty
mTw
CHEAPTIMES
Na´Vi
ARENA
Frag eXecutors
DELTA
FACE2FACE
LDLC.com
Playzone
Meet Your Makers
Online-Kingdom
x6tence
Free agents
N-Baka
XayaGaming
TBH.ASUS
KerchNET
Begrip Gaming
Iron Will
HEADSHOTBG
Power Gaming
forZe
Team Wizards
Lions
mythiX
p00nhandlers
Millenium
k1ck
dakarma
BAHURWA
TBD
Është vetëm edhe një vend që do të përcaktohet, që i përket ndeshjes ndërmjet Rage-Gaming dhe Clan Less Plus, e cila nuk është luajtur akoma.
Danimarka deri më tani është më e përfaqësuara në garë, me pesë ekipe, por ajo mund të barazohet nga Suedia, nëse Rage-Gaming fitojnë ndeshjen e tyre kualifikuese. Gjermania dhe Franca janë dy shtete tjera me nga katër ekipe.
Shorti, që do të tërhiqet të hënën, do të krijoj gjashtë grupe me nga gjashtë ekipe. Fituesi nga secili grup automatikisht do të avancoj për në European Championship Finals, derisa vendi i dytë dhe i tretë do të hynë në fazën e dëbimit për gjashtë vendet e mbetura.
Pjesëmarrësit e IEM European Championship:
mousesports
fnatic
SK Gaming
Alternate
n!faculty
mTw
CHEAPTIMES
Na´Vi
ARENA
Frag eXecutors
DELTA
FACE2FACE
LDLC.com
Playzone
Meet Your Makers
Online-Kingdom
x6tence
Free agents
N-Baka
XayaGaming
TBH.ASUS
KerchNET
Begrip Gaming
Iron Will
HEADSHOTBG
Power Gaming
forZe
Team Wizards
Lions
mythiX
p00nhandlers
Millenium
k1ck
dakarma
BAHURWA
TBD

![[Image: 76561198060309084.png]](http://steamsignature.com/status/english/76561198060309084.png)