Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cArn: "Do të rikthehemi më të fortë se kurrë!"
Pas largimit të Marcus "Delpan" Larsson nga ekipi i fnatic, drejt rivalëve të përbetuar SK Gaming, fnatic janë në kërkimin e një lojtari të ri.

Pas raporteve ditë më parë se tani më ish-lojtari i fnatic, Marcus "Delpan" Larsson se do të kalojë në ekipin e SK Gaming, ato raporte u shëndrruan të vërteta dhe lojtari në fjalë ju bashkua ekipit të SK Gaming, ku dhe u pa duke mbrojtur ngjyrat e këtij ekipi në dy ndeshjet e fundit të tyre.

Menjëherë pas këtij largimi të papritshëm të Larsson, kapiteni i fnatic dhe legjenda suedeze Patrik "cArn" Sättermon dha një koment në profilin e tij privat në facebook, duke thënë këto fjalë:

"Përshëndetje të gjithëve, shpresoj që të jeni mirë! Unë momentalisht jam në Computex të Tajvanit dhe ndërkohë nuk ka pasur kohë të mjaftueshme t'i përgjigjem pytetjeve tuaja. Të ju them këtë gjë të gjithëve: Ne do të rikthemi shumë shpejtë dhe më të fortë se kurrë, këtë do ta shihni në ditët e ardhshme." tha Sättermon.

[Image: 1299153353.05.jpeg]

Pas këtij raporti të shkurtër nga kapiteni i ekipit fnatic që nuk ka dhënë ndonjë emër se kush do të jetë lojtari i pestë i fnatic, a mendoni se pas disa raporteve ditë më parë, Rasmus "Gux" Ståhl mund ti rikthehet përsëri ekipit të fnatic apo do të jetë ndonjë lojtar tjetër?

Qëndroni me ne për të mësuar më shumë për të mësuar lojtarin e fundit që do t'i bashkohet ekipit më të mirë të vitit 2009.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
po shkoj une Luk i qaj ton Tongue
If U Don't Redirect Automaticlly. Click Here
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
mamboO.xP. Wrote:po shkoj une Luk i qaj ton Tongue
T'marrin pa problem ty veq shkruj n`steam cArnit edhe u kry kjo pune, veq i shkrun numrat sa pe don rrogen.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
we hope so !
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Guxa me shku shum lineup perfekt bohet
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
guxa...hahahahahhahaha

1 koment , shum po ta rrokka per cs
qifsha kanterin
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
lizArd kINg Wrote:guxa...hahahahahhahaha

jo po shihet ty po ta rroka shum , ti nuk po lexojshe hiq o vlla kqyr mir masej fol
a mendoni se pas disa raporteve ditë më parë, Rasmus "Gux" Ståhl mund ti rikthehet përsëri ekipit të fnatic apo do të jetë ndonjë lojtar tjetër?
mos fol kur nuk din o djaloooo
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Z A N F I N A Wrote:
lizArd kINg Wrote:guxa...hahahahahhahaha

jo po shihet ty po ta rroka shum , ti nuk po lexojshe hiq o vlla kqyr mir masej fol
a mendoni se pas disa raporteve ditë më parë, Rasmus "Gux" Ståhl mund ti rikthehet përsëri ekipit të fnatic apo do të jetë ndonjë lojtar tjetër?
mos fol kur nuk din o djaloooo
mos rri fort ne hltv.org se bohesh budall , veq paske hi qasaj udhe , jo guxa se nuk guxha , po gux:i !

tung mos um bon reply se ti fshi postet
edhe na sjem budall , e ti i menqur , mos qit ksi hltv.ip , ne topica te veqant ! 2 her e ki vrejtjen , me te 3ten veq ndunjan tjeter mo hin nqit forum
qifsha kanterin
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Edhe djem sa per informate kete raport e kom bo vet 100%, dmth nuk ka kurgjo t`perkthyme perveq raportit t`cArnit.
~Edhe mos t'ju shoh tu u honger qeshtu palidhje, se fillimisht fshihen postet, e mandej munden mu ndrru levelet.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)