03-17-2021, 07:25 PM
Grupet për ASUS Spring 2011 janë bërë të ditura, dhe eventi është i gatshëm të fillojë të shtunën në ora 09:15 të mëngjesit.
32 ekipe do të jenë pjesë e ASUS Spring, ku dhe një herë do të zhvillohet në Kiev CyberSport Arena. Grupet janë publikuar, ku do të jenë 8 grupe me nga 4 ekipe, ku 2 ekipet më të mira nga secili grup do të vazhdojë në fazën e dytë të grupeve. Tetë grupet për fazën e parë të grupeve janë:
Grupi A: Ultimo, espirit, aimteam, 13eyes
Grupi B: selectah!, Wild5, freeslot, Need2Lead
Grupi C: DTS, Storm, H5, DTL
Grupi D: Natus Vincere, z.Nation, DS.iNSiGHT, 99problems
Grupi E: double damage, FiRENATION, newhope, CSB
Grupi F: Virtus.pro, Begrip, V3, ipG
Grupi G: USSR, KerchNET, iCON, wRa
Grupi H: Moscow Five, Prior, Destiny, Godmod
Faza e dytë e grupeve do të zhvillohet me 16 ekipe të ndara në 4 grupe me nga 4 ekipe. Edhe një herë, 2 ekipet më të mira nga grupet do të vazhdojnë për në pllejof, ku do të luhet me fazën e eleminimit direkt ne bo3.
Eventi pritet të fillojë të shtunën në ora 9:15 në mëngjes, dhe të mbarojë të dielën në ora 21:00 të mbrëmjes. Qëndroni me ne.
32 ekipe do të jenë pjesë e ASUS Spring, ku dhe një herë do të zhvillohet në Kiev CyberSport Arena. Grupet janë publikuar, ku do të jenë 8 grupe me nga 4 ekipe, ku 2 ekipet më të mira nga secili grup do të vazhdojë në fazën e dytë të grupeve. Tetë grupet për fazën e parë të grupeve janë:
Grupi A: Ultimo, espirit, aimteam, 13eyes
Grupi B: selectah!, Wild5, freeslot, Need2Lead
Grupi C: DTS, Storm, H5, DTL
Grupi D: Natus Vincere, z.Nation, DS.iNSiGHT, 99problems
Grupi E: double damage, FiRENATION, newhope, CSB
Grupi F: Virtus.pro, Begrip, V3, ipG
Grupi G: USSR, KerchNET, iCON, wRa
Grupi H: Moscow Five, Prior, Destiny, Godmod
Faza e dytë e grupeve do të zhvillohet me 16 ekipe të ndara në 4 grupe me nga 4 ekipe. Edhe një herë, 2 ekipet më të mira nga grupet do të vazhdojnë për në pllejof, ku do të luhet me fazën e eleminimit direkt ne bo3.
Eventi pritet të fillojë të shtunën në ora 9:15 në mëngjes, dhe të mbarojë të dielën në ora 21:00 të mbrëmjes. Qëndroni me ne.

![[Image: TkLq4dbd1b22c32e7.png]](http://photoserver.ws/images/TkLq4dbd1b22c32e7.png)

![[Image: logo.png]](http://www.android.com/images/logo.png)