Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung pergatitet Edhe per samsung camera galaxy
Me sa duket, Samsung nuk po mjaftohet me linjën e saj të telefonave të mençur Galaxy, pasi që tani prodhuesi jug-korean është duke përgatitur edhe kamerën e re të quajtur Samsung Galaxy Camera, e cila tashmë ka marrë certifikimin Bluetooth.
Pajisjia është listuar si telefon mobil, kështu që ka gjasa që modeli i ri i kamerës Android do të ofrojë edhe mundësinë e realizimit të thirrjeve telefonike.

Megjithatë, për momentin Samsung nuk ka dhënë detaje tjera të pajisjes mobile e cila me sa duket do të jetë një kombinim interesant, pikërisht për shkak të funksioneve që do t’i ofrojë për përdoruesit. / Telegrafi /Per esportskosova shpetim Berisha
[Image: 76561198206780492.png]
Shpetim "OpT|CaL." Berisha
E-mailsConfusedhpetimcs@gmail.com, shpetim.berisha@outlook.com, shpetim-cs@esportskosova.com
Per gjdo gje qe ju duhet ju lutem me kontaktoni ne PM (Private Mesage)
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Po Galaxy Camera ma heret e ka prezantu!? Me sa di une ajo en shitje o' kon, bile n'Austri çmimi 10 A 20 euro ma i lir se n'Gjermani pat kon... S'po di a jom gabim une a kta "t'famshmit", veç me sa m'kujtohet moti osht prezantu ky sen.
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
SDI telegrafi po thott tash as une spo di Big Grin
[Image: 76561198206780492.png]
Shpetim "OpT|CaL." Berisha
E-mailsConfusedhpetimcs@gmail.com, shpetim.berisha@outlook.com, shpetim-cs@esportskosova.com
Per gjdo gje qe ju duhet ju lutem me kontaktoni ne PM (Private Mesage)
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)