10-23-2021, 08:54 AM
Lojtari i fnatic Michael "Friis" Jorgensen ka fituar titullin e parë MVP për performancën e tij gjatë eventit DHW2011.
Ekspertët dhe publiku ishin të një mendimi se Friis ishte më i miri gjatë këtij eventi pasi që ai është i vetmi lojtar i ekipit fitues në AllStar Line-up.
Ky është titulli i parë MVP në një turne kaq të rëndësishëm dhe suksesi më i madh individual i tij, derisa ndikimi i tij në gjigantin suedez ka qenë i pafund, saqë prej kur ai hyri në fnatic ata fituan IEM6 GC Guangzhou dhe u renditën të dytët në MSI BEAT IT Russia pas humbjes ndaj Moscow Five në finale.
Përveq kësaj, ai përfundoi si AWPeri më i mirë i këtij tournamenti me 118vrasje dhe me një rating impresiv 0.37 vrasje awp per round.
MVP of DreamHack Winter 2011:
Michael "Friis" Jørgensen (fnatic)
AllStar Line-up:
Emil "FYRR73" Karlsson (Lions)
Niklas "niko" Johansson (Lions)
Yegor "markeloff" Markelov (Natus Vincere)
Karl-William "kalle" Haraldsen (ESC)
Ekspertët dhe publiku ishin të një mendimi se Friis ishte më i miri gjatë këtij eventi pasi që ai është i vetmi lojtar i ekipit fitues në AllStar Line-up.
Ky është titulli i parë MVP në një turne kaq të rëndësishëm dhe suksesi më i madh individual i tij, derisa ndikimi i tij në gjigantin suedez ka qenë i pafund, saqë prej kur ai hyri në fnatic ata fituan IEM6 GC Guangzhou dhe u renditën të dytët në MSI BEAT IT Russia pas humbjes ndaj Moscow Five në finale.
Përveq kësaj, ai përfundoi si AWPeri më i mirë i këtij tournamenti me 118vrasje dhe me një rating impresiv 0.37 vrasje awp per round.
MVP of DreamHack Winter 2011:
Michael "Friis" Jørgensen (fnatic)AllStar Line-up:
Emil "FYRR73" Karlsson (Lions)
Niklas "niko" Johansson (Lions)
Yegor "markeloff" Markelov (Natus Vincere)
Karl-William "kalle" Haraldsen (ESC)
<!-- m --><a class="postlink" href="http://steamcommunity.com/id/49549801" onclick="window.open(this.href);return false;">http://steamcommunity.com/id/49549801</a><!-- m -->