05-25-2021, 01:23 PM
Komiteti Organizativ i e-Stars Seoul kanë njoftuar se Evil Geniuses nuk do të marrin pjesë në edicionin e 2011 të eventit të Koresë së Jugut dhe për zëvendësimin e tyre është gjetur kipit finlandez paistit.
Kur sondazhet e votimit për e-Stars Seoul 2011 u mbyllën, Evil Geniuses përfundoi në krye të listës të ekipeve Amerikane. Së bashku me UMX.us ata do të udhëtonin për në Seul, si dy përfaqësues për Amerikën.
Komiteti Organizativ i e-Stars Seoul ka lëshuar sot një deklaratë për shtyp, e cila thotë se Evil Geniuses nuk do ta bëjë atë në Seul, pasi punënt e brendshme në ekip janë dhënë si arsye. Ne vetëm mund të supozojmë se kjo ka ardhur pas ndryshimet e fundit në formacion që kanë çuar EG për të mos udhëtuar për në Seul.
Në të njëjtën mënyrë, komisioni kontaktoi ekipet e tjera amerikane, por asnjëra prej tyre nuk ishin në gjendje të marrin pjesë. Një ekip nga lista Evropiane u përzgjodh më pas, ekipi i ngjashëm me kriteret e mëposhtme të rangut të tyre mbi zgjedhjet dhe periudhën përfundimtare të vlerësimit ishte ekipi finlandez paistit
Me paistit si zëvëndësues për Evil Geniuses në e-Stars Seoul's MSI Beat IT Championship, lista e ekipeve pjesëmarrëse tani duket si më poshtë:
Frag eXecutors
Natus Vincere
SK Gaming
mousesports
fnatic
mTw
x6tence
paistit
TyLoo
UMX
UMX
project_kr
Spero Spera
SiZ
Lunatic-Hai
ONEPIECE
e-Stars Seoul do të zhvillohet ndërmjet 19-21 gushtit të këtij viti në COEX D Hall të Seulit, me 47,000€ që do të jenë si shpërblim për ekipet më të mira. Rrini së bashku me ne që së shpejti do të ju reportojmë të gjitha të rejat nga ky event.
Kur sondazhet e votimit për e-Stars Seoul 2011 u mbyllën, Evil Geniuses përfundoi në krye të listës të ekipeve Amerikane. Së bashku me UMX.us ata do të udhëtonin për në Seul, si dy përfaqësues për Amerikën.
Komiteti Organizativ i e-Stars Seoul ka lëshuar sot një deklaratë për shtyp, e cila thotë se Evil Geniuses nuk do ta bëjë atë në Seul, pasi punënt e brendshme në ekip janë dhënë si arsye. Ne vetëm mund të supozojmë se kjo ka ardhur pas ndryshimet e fundit në formacion që kanë çuar EG për të mos udhëtuar për në Seul.
Në të njëjtën mënyrë, komisioni kontaktoi ekipet e tjera amerikane, por asnjëra prej tyre nuk ishin në gjendje të marrin pjesë. Një ekip nga lista Evropiane u përzgjodh më pas, ekipi i ngjashëm me kriteret e mëposhtme të rangut të tyre mbi zgjedhjet dhe periudhën përfundimtare të vlerësimit ishte ekipi finlandez paistit
Me paistit si zëvëndësues për Evil Geniuses në e-Stars Seoul's MSI Beat IT Championship, lista e ekipeve pjesëmarrëse tani duket si më poshtë:
Frag eXecutors
Natus Vincere
SK Gaming
mousesports
fnatic
mTw
x6tence
paistit
TyLoo
UMX
UMX
project_kr
Spero Spera
SiZ
Lunatic-Hai
ONEPIECEe-Stars Seoul do të zhvillohet ndërmjet 19-21 gushtit të këtij viti në COEX D Hall të Seulit, me 47,000€ që do të jenë si shpërblim për ekipet më të mira. Rrini së bashku me ne që së shpejti do të ju reportojmë të gjitha të rejat nga ky event.