05-10-2021, 11:06 PM
ESC Gaming do të udhëtojë për në GameGune javën tjetër në mungesë të Tommy "tacky" Mosgaard, pasi lojtari norvegjez është i shtruar në spital pasi ka disa eshtra të thyer.
Me vetëm pesë ditë larg eventit të madh të GameGune në Bilbao, ekipi suedezo/norvegjez i ESC Gaming kanë marrë një shok të rastit me lajmin se Tommy "tacky" Mosgaard nuk do të udhëtojë me pjesën tjetër të ekipit pasi është i shtrirë në spital.
Menaxhmenti i ESC sot konfirmoi se Mosgaard është rrahur, gjë që i janë thyer disa eshtra që do të mbajnë lojtarin për rreth një deri në dy javë të shtirë në spital për shërim.
Christian Lenz, menaxheri i ESC Gaming dha këtë deklaratë:
Siç deklaroi Lenz, ekipi ftoi Finn "karrigan" Andersen t'i bashkohet ekipi të ESC Gaming për GameGune, duke lënë ekipin pas këtij ndryshimi me këtë përbërje:
Andreas "moddii" Fridh
André "BARBARR" Møller
Markus "pronax" Wallsten
Karl-William "kalle" Haraldsen
Finn "karrigan" Andersen
Ne i urojmë Mosgaard shërim sa më të shpejtë, ndërsa dëmtimet që pritet t'i bëjë ESC Gaming me këtë përbërje do të keni mundësi t'i shihni të premten që vjen në GameGune në Bilbao. Qëndroni me ne.
Me vetëm pesë ditë larg eventit të madh të GameGune në Bilbao, ekipi suedezo/norvegjez i ESC Gaming kanë marrë një shok të rastit me lajmin se Tommy "tacky" Mosgaard nuk do të udhëtojë me pjesën tjetër të ekipit pasi është i shtrirë në spital.
Menaxhmenti i ESC sot konfirmoi se Mosgaard është rrahur, gjë që i janë thyer disa eshtra që do të mbajnë lojtarin për rreth një deri në dy javë të shtirë në spital për shërim.
Christian Lenz, menaxheri i ESC Gaming dha këtë deklaratë:
"Sot na lajmëroi BARBARR se Tommy nuk mund të udhëtojë së bashku me ne në Bilbao pasi është rrahur dhe ka nevojë për të qëndruar në spital. Nuk ka ndonjë gjë kritike por Tommy i ka disa eshtra të thyer dhe ka një disponim shum të vogël. Lojtarët, unë dhe i gjithë stafi i ESC jemi shokuar nga kjo gjë, pasi Tommy është një njeri shumë i qetë dhe i mençur gjë që nuk do ta bënte të fillonte ndonjë përleshje. I urojmë shërim sa më të shpejtëm, dhe shpresë ta shohim sa më shpejtë në rrethin tonë. Ne do të udhëtojmë për në GameGune sigurisht, pasi ne kemi punuar shumë pas rezultateve në ICSC 8. Zëvëndësimi i Tommy-t do të jetë karrigan, dhe e falendëroj Finn-in dhe mousesports për ndihmën. Në këto çaste nuk është e ditur se kur Tommy do të na rikthehet saktësisht, por ne do ta presim atë sigurisht. Udhëtime së bashku, vdekje së bashku, djemtë e këqinjë përgjithmonë!"
Siç deklaroi Lenz, ekipi ftoi Finn "karrigan" Andersen t'i bashkohet ekipi të ESC Gaming për GameGune, duke lënë ekipin pas këtij ndryshimi me këtë përbërje:
Andreas "moddii" Fridh
André "BARBARR" Møller
Markus "pronax" Wallsten
Karl-William "kalle" Haraldsen
Finn "karrigan" AndersenNe i urojmë Mosgaard shërim sa më të shpejtë, ndërsa dëmtimet që pritet t'i bëjë ESC Gaming me këtë përbërje do të keni mundësi t'i shihni të premten që vjen në GameGune në Bilbao. Qëndroni me ne.