Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ENTiTY shëndrrohet në Next Evolution
Ekipi maqedonas ENTiTY ka nënshkruar kontratë me një organizatë të re të emëruar Next Evolution.

Kjo është hera e parë që Next Evolution ka hyrë në botën e Counter-Strike 1.6 dhe kanë vendosur që ekipi i ENTiTY të përfaqësojë këtë organizatë në bazë të stabilitetit të tyre dhe rezultateve.

Pas disa rezultateve mbresëlënëse në të kaluarën, duke llogaritur fitoren mbi HSBG javën e kaluar duke fituar Balkan Challenge javën e kaluar dhe dominimin e tyre në WCG Macedonia, Next Evolution kanë vendosur të futin duart e tyre në 1.6. Lojtari dhe përfaqësuesi i ekipit Aleksandar "helius" Kiselinov ka dhënë një deklaratë lidhje me këtë kalim.

"Unë duhet të them që ky është një moment shumë i madh për ekipin tonë, ku ne morrëm një ofertë fantastike nga Next Evolution, gjë që nuk mundëm ta refuzonim sigurisht. Me këtë organizatë ne do të kemi mundësi të shfaqim talentin dhe shkathtësinë tonë në më shumë evente. Falenderime të mëdhaja në pjesëtarët e kësaj organizate dhe ne besojmë që do të shpërblejmë besimin e organizatës tek ne."

Ekipi i Next Evolution ka këtë përbërje:

[Image: mk.gif] Jovan "kalaN" Kalanoski
[Image: mk.gif] Aleksandar "helius" Kiselinov
[Image: mk.gif] Jovan "N1GHTMARE" Derebanoski
[Image: mk.gif] Vlatko "CI@" Sekovski
[Image: mk.gif] Anel "NENO" Cekovic

Next Evolution momentalisht janë duke marrë pjesë në Balkan Online League, me plane për pjesëmarrje në Samsung European Championship më vonë këtë vit, dhe duke përfaqësuar Maqedoninë në WCG World Finals.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread
ENTiTY shëndrrohet në Next Evolution - by Jo :) - 05-05-2021, 01:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)