04-15-2021, 09:45 PM
Alternate kanë konfirmuar largimin nga ekipi të Kenyon "KenaN" Temmel dhe Christian "ChRRRRp" Porten.
Javën e kaluar, raportet në Gjermani treguan se Kenyon "KenaN" Temmel kishte vendosur të largohet nga kampi i Alternate, pasi raportet në drejtimin e përbashkët me ekipin e dërgonin atë në largimin nga ekipi.
Alternate ka qenë e rrënuar me disa ndryshime në listën e ekipit të tyre këtë vit, duke dëshmuar një pjesë të vogël e lojtarëve shëtitnin duke u futur dhe larguar nga ekipi i tyre i Counter-Strike.
Një tjetër befasi ndodhi sot, pasi organizata me bazë në Gjermani ka konfirmuar largimin e Temmel, dhe njoftuan ndërkohë se kanë ndarë rrugët me të Christian "ChRRRRp" Porten.
Në një deklaratë zyrtare nga Alternate arsyet për këto largime ishin motivimi i pakët dhe shpirti i ekipit, dhe shtuan se ata janë duke shikuar për zëvëndësime sa më perfekte dhe më të përshtatshme për ekipin.
Alternate tani kanë mbetur me:
Christian "crisby" Schmitt
Christoph "chrizzo" Krämer
Gerhard "gerdi" Grimm
Jan "mooN" Stolle (trajner)
Me largimin e kësaj dyshe shënon largimin pas qëndrimit një-vjeçar të Temmel dhe qëndrimit gjashtë-mujor të Porten duke mbrojtur ngjyrat e ekipit Alternate.
Javën e kaluar, raportet në Gjermani treguan se Kenyon "KenaN" Temmel kishte vendosur të largohet nga kampi i Alternate, pasi raportet në drejtimin e përbashkët me ekipin e dërgonin atë në largimin nga ekipi.
Alternate ka qenë e rrënuar me disa ndryshime në listën e ekipit të tyre këtë vit, duke dëshmuar një pjesë të vogël e lojtarëve shëtitnin duke u futur dhe larguar nga ekipi i tyre i Counter-Strike.
![[Image: 1277990116.66.jpeg]](http://static.hltv.org/images/galleries/2697-medium/1277990116.66.jpeg)
Një tjetër befasi ndodhi sot, pasi organizata me bazë në Gjermani ka konfirmuar largimin e Temmel, dhe njoftuan ndërkohë se kanë ndarë rrugët me të Christian "ChRRRRp" Porten.
Në një deklaratë zyrtare nga Alternate arsyet për këto largime ishin motivimi i pakët dhe shpirti i ekipit, dhe shtuan se ata janë duke shikuar për zëvëndësime sa më perfekte dhe më të përshtatshme për ekipin.
Alternate tani kanë mbetur me:
Christian "crisby" Schmitt
Christoph "chrizzo" Krämer
Gerhard "gerdi" Grimm
Jan "mooN" Stolle (trajner)Me largimin e kësaj dyshe shënon largimin pas qëndrimit një-vjeçar të Temmel dhe qëndrimit gjashtë-mujor të Porten duke mbrojtur ngjyrat e ekipit Alternate.