Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mousesports ri-inkuadrojnë gob b
mousesports kanë njoftuar se ata kanë ri-inkuadruar në ekip përsëri liderin e tyre Fatih "gob b" Dayik.

Ky ndryshim shënon rikthimin e Fatih "gob b" Dayik në mousesports, që kur u largua si fitimtar me këtë ekip pas edicionit të 17-të të EPS Germany për të shkuar në rrugë për dalje në pension.

Edhe pse fillimisht zgjodhi që të dilte në pension nga kjo lojë, Dayik më vonë krijoi një ekip të me shokët e tij nga Frankfurti, shërbimet e të cilëve u morrën nga organizata me bazë në Gjermani, ESC Gaming.

Në mousesports, Dayik do t'i rikthehet rolit të tij të vjetër, pra të liderit në lojë, rol që ju dhurua zëvëndësimit të tij, Thanh Vinh "ninja" Bui, kur ndau rrugët me gjigandët gjerman.

[Image: 1267705397.56.jpeg]

HLTV.org kishte raportuar më parë për ESL TV duke lënë të kuptohet se në kthimin e Dayik edhe Navid "Kapio" Navadi do të rikthehej poashtu, me një fjalë që të dy të kthehen në radhët e mousesports së bashku.

Me shtimin tjetër më të hershëm të Max "ODIE" Knappe si një zëvëndësim në ekip për pjesëmarrjen në ESL Pro Series Germany dhe së fundi rikthimin e Dayik, mousesports sheh tani një ekip të përbërë nga shtatë lojtarë.

mousesports tani ka:

[Image: de.gif] Manuel "Tixo" Makohl
[Image: de.gif] Roman "roman" Ausserdorfer
[Image: de.gif] Manuel "approx" Zeitz
[Image: de.gif] Thanh Vinh "ninja" Bui
[Image: dk.gif] Finn "karrigan" Andersen
[Image: tr.gif] Fatih "gob b" Dayik

[Image: de.gif] Max "ODIE" Knappe (zëvëndësues)

Ekipi shpreson të jetë pjesëmarrës në e-Stars Seoul në Korenë e Jugut më vonë këtë vit, dhe momentalisht janë të rankuar si ekipi i gjashtë më i votuar ku votimi pritet të mbarojë në fund të këtij muaji.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread
mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by Jo :) - 04-15-2021, 04:52 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by swed - 04-15-2021, 04:59 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by Jo :) - 04-15-2021, 07:47 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by roycE - 04-16-2021, 03:57 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by fACE - 04-16-2021, 04:37 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by Jo :) - 04-16-2021, 06:48 PM
Re: mousesports ri-inkuadrojnë gob b - by Jo :) - 04-17-2021, 03:10 PM