Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cia.gov u rrëzua nga LulzSec
nekepe Wrote:po quditna qe kaq trima te kokan kan mjav bo si atyne nspanj po nejse edhe un i perkrahi le tmsohen me siguru ma mir Sad (Y)

Oj loqka webfaqja tyne rrezulton e hostume ne SOMALI Smile (mos e ditshi kta piratet e somalis qe e kan vjedh anijen amerikane huahuahuahuahua edhe shum tjera) ku ka pidh none qe hin aty ??? e para e dyta botneti nuk njeh kufi Smile .. ska firewall qe e ndal ket e din edhe vet punonjsit e CIA-s mire se botet vetem shtojn infot ne webserver derisa nuk i perballon dot. Edhe faqen e SONY-t se kan pas fshtir me e hacku se ka pas bugs ne SQLi ... thjesht e kan bo sqli dump ater kan bo dump databases ose kan perdor ndonji 0 days exploit privat.. sdi sa e keni pa ne faqen e LulzSec ne twiter njoni ju thot un e e kom exploitin qe keni perdor per me hack Sony-n ja bojn mos e hap ku mos dac me perfundu si aj tipi i FBI Smile .. nejse nuk o kan fshtir me hack sonyn valla Big Grin qe une vet kom pa gjet bugs ne GARENA.Com po skom pas koh mu mar me ta se isha ne plazh ....
Ku filizat e kti kopshti jan bim qe un i di , jan shije per mi shije qe un si marr merzi.
cit.DMC
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread
Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by liley - 04-08-2021, 12:02 PM
Re: Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by Xha Nofka - 04-08-2021, 12:56 PM
Re: Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by fl0r - 04-08-2021, 02:54 PM
Re: Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by RaydeN - 04-08-2021, 03:01 PM
Re: Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by nkp - 04-08-2021, 05:50 PM
Re: Cia.gov u rrëzua nga LulzSec - by swed - 04-08-2021, 07:29 PM