04-08-2021, 08:16 PM
TCM-Gaming kanë njoftuar se ata do të kenë në ekip Morten "suraNga" Jensen për kualifikimet BYOC në DreamHack Summer, pasi Nicolaj "Nuggi" Larsen nuk mund të jetë së bashku me ekipin.
TCM-Gaming janë një nga emrat më të përfolur për të qenë në krye të kualifikimeve BYOC, që do të mund ti shihte ata në dy vendet boshe në eventin e DreamHack MSI Championship.
Nicolaj "Nuggi" Larsen megjithatë nuk do të mund të udhëtojë me ekipin në Jönköping, pasi ka dy teste në studimet e tij të hënën dhe të mërkurën, gjë që atij i duhet kohë për t'u përgaditur për to. Por, ekipi menjëherë ka gjetur zëvëndësimin e tij duke u lidhur me ish-lojtarin e Full-Gaming Morten "suraNga" Jensen, që do të luajë rolin e zëvëndësuesit deri në kthimin e Larsen.
TCM-Gaming do të shihet në DreamHack Summer me këtë përbërje:
Baljit "zE-" Lal
Danny "BERRY" Krüger
Marco "Snappi" Pfeiffer
Michael "Friis" Jørgensen
Morten "suraNga" Jensen
Ekipi danez janë ekipi nga kandidatët më pretendentë për të nxënë një nga dy vendet boshe në DreamHack MSI Championship falë kualifikimeve të BYOC, por me ekipe si DTS, ESC-Gaming e alchemists Unleashed, ata duhet luftuar shumë fortë.
TCM-Gaming janë një nga emrat më të përfolur për të qenë në krye të kualifikimeve BYOC, që do të mund ti shihte ata në dy vendet boshe në eventin e DreamHack MSI Championship.
Nicolaj "Nuggi" Larsen megjithatë nuk do të mund të udhëtojë me ekipin në Jönköping, pasi ka dy teste në studimet e tij të hënën dhe të mërkurën, gjë që atij i duhet kohë për t'u përgaditur për to. Por, ekipi menjëherë ka gjetur zëvëndësimin e tij duke u lidhur me ish-lojtarin e Full-Gaming Morten "suraNga" Jensen, që do të luajë rolin e zëvëndësuesit deri në kthimin e Larsen.
![[Image: 1283020780.7.jpeg]](http://static.hltv.org/images/galleries/2891-medium/1283020780.7.jpeg)
TCM-Gaming do të shihet në DreamHack Summer me këtë përbërje:
Baljit "zE-" Lal
Danny "BERRY" Krüger
Marco "Snappi" Pfeiffer
Michael "Friis" Jørgensen
Morten "suraNga" JensenEkipi danez janë ekipi nga kandidatët më pretendentë për të nxënë një nga dy vendet boshe në DreamHack MSI Championship falë kualifikimeve të BYOC, por me ekipe si DTS, ESC-Gaming e alchemists Unleashed, ata duhet luftuar shumë fortë.