Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mouz & ESC përballen në finale të EPS Germany
Mbërritëm deri në ndeshjen finale në German ESL Pro Series Summer Season 2011, një ndeshje që sheh përballë mousesports dhe ESC Gaming.

Në gjysmë-finale që u zhvilluan të premten në Intel Friday Night Game të Mynihut, filloi me mbajtësit e tanishëm të trofeut nga sezoni i kaluar mousesports kundër Hardware4u. Kjo ndeshje nuk doli të jetë emocionuese, pasi mousesports grimcuan Hardware4u me 16-2 në de_tuscan, e ndjekur nga një fitore me 16-8 në de_nuke.

[Image: unledmu.png]

Në gjysmë-finalen e dytë më pas, ku shihte një duel interesant ishte ESC Gaming dhe Alternate. Të dy ekipet janë takuar tri herë këtë sezon tashmë, dy herë në fazën e grupeve, ku nga një herë fituan secila skuadër, dhe një herë në German League Cup, ku ESC fitoi 16-6 në de_dust2.

Kjo betejë filloi në de_inferno, ku ESC nuk hasi asnjë vështirësi për marrjen e një fitore të qetë, duke fituar me një rezultat prej 16-5. Gjërat u zhvilluan shumë më interesante në mapën e dyte de_tuscan, ku Alternate mori kryesimin duke prodhuar një rezultat 10-5-gjysmën e kohës, pas mbarimit ana e tyre si CT. ESC atëherë luftuan si CT dhe dërguan rezultatin deri në 14-14. Poashtu edhe pas 30 rundave të lojës, ata mbetën të barabartë dhe duhej koha shtesë për të përcaktuar fituesin. Në kohën shtesë ESC ishin shumë më të mirë, pasi fituan 5-0 si CT, dhe një rund si Terroristë, për të përmbyllur ndeshjen me 2-0.

[Image: 41881430.png]

Kjo do të thotë se do të jetë mousesports dhe ESC Gaming përballë njëra tjetrës për trofeun e German ESL Pro Series Summer Season 2011 dhe çmimin prej 10.000€, ndërsa vendi dytë do të fitojë 5.000€ shpërblim për lojën e tyre. Kjo ndeshje do të luhet në finalet e sezonit, duke u zhvilluar më 4-5 qershor në Këln, të Gjermanisë. Në ndeshje do të shihni Fatih "go b" Dayik të kryesojë ekipin e tij të ri kundër ish-ekipit të tij të mousesports.

Ndeshjen për vendin e tretë mes Alternate dhe Hardware4u do të zhvillohet online që shihet se mund të zhvillohet më 25 maj. Ekipi që do të fitojë këtë takim do të fitojë 3.000€, ndërsa vendi i katërt do të marrë 2,000€.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread
mouz & ESC përballen në finale të EPS Germany - by Jo :) - 03-07-2021, 10:05 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)