03-05-2026, 07:39 PM
(05-08-2016, 11:31 PM)washere Wrote:Mir pra suksese!!! ke bo jashtzakonisht ni tutorial shum t qart dhe shum informata apo detaje ma shum BRW(05-08-2016, 10:27 PM)RanGerSONE Wrote: Ky tutorial esht tashme ne kte forum. Vetem disa ndryshime edhe shtim te informatave ma shum por ke mujt mi bo kto te komentet e postit
Mirmbrema RanGerSONE . Siq e kam cekur ne Postim un e di se eshte ky Tutorial ne Forum por un deshta ta vendosi nje te ri dhe une vetem desha ta beje me te qart se si te Instalojm & Loadojm CFG ne CS Tuaj. e di qe kum mujt me i bo te komentet e postit por un desha qe ta postoj kete Tutorial sepse ai Tutoriali qe Egziston i pash komentet disa nuk e kishin te qarte dhe disave nuk ju funksionojke me i Loadu CFG pra un desha vetem te beja Ndihme kaq!
Une dua qe Ai tutorial te rivendsohet me kete tjetrin jo per ndonje send vetem per ti ndihmuar Lojtarve dhe asgje send tjeter. Nese e kum thyer regulloren ose nese ju pengon ndonje Send kisha dashur qe menjere te Fshihet pergjithmon ky postim. Se di sa jam i qart !!

![[Image: 1iWaOBA.gif]](http://i.imgur.com/1iWaOBA.gif)