02-16-2021, 10:34 AM
Natus Vincere kanë pranuar një ftesë që ti bashkohen turneut ASUS Spring që zhvillohet muajin tjetër ne Kiev , Ukraine.
Ukrainasit nuk ishin shfaqur në Copenhagen këtë fundjavë, por do të jetë një mundësi tjetër që bota të shohi skuadren më të mirë të CS në botë deri më tani. Na'Vi pranuan një ftesë për turneun e ardhshem ASUS Spring i cili do të mbahet me datë 27-28 Maj edhe një herë në Kiev CyberSport Arena.
2 Skuadrat që deri më tani janë bashkuar në këtë turne janë :
Moscow Five
Na'Vi
Cdo skuadër që është jashtë zonës CIS dhe dojnë të garojnë për çmimin e madh $10,000 duhet të dërgojnë një mesazh në këtë email <!-- e --><a href="mailto:esportdaily@gmail.com">esportdaily@gmail.com</a><!-- e --> në mënyrë që të hynë në garë ose të pranohen.
Ukrainasit nuk ishin shfaqur në Copenhagen këtë fundjavë, por do të jetë një mundësi tjetër që bota të shohi skuadren më të mirë të CS në botë deri më tani. Na'Vi pranuan një ftesë për turneun e ardhshem ASUS Spring i cili do të mbahet me datë 27-28 Maj edhe një herë në Kiev CyberSport Arena.
2 Skuadrat që deri më tani janë bashkuar në këtë turne janë :
Moscow Five
Na'ViCdo skuadër që është jashtë zonës CIS dhe dojnë të garojnë për çmimin e madh $10,000 duhet të dërgojnë një mesazh në këtë email <!-- e --><a href="mailto:esportdaily@gmail.com">esportdaily@gmail.com</a><!-- e --> në mënyrë që të hynë në garë ose të pranohen.
Ku filizat e kti kopshti jan bim qe un i di , jan shije per mi shije qe un si marr merzi.
cit.DMC