10-16-2024, 08:35 PM
mu m'habit 1 sen me kto portalet shqiptare: I publikojn do lajme qe kerkun n'bote nuk i sheh, pos te qato!?
hock:
Nese iu hin ren portaleve t'huja per teknologji (masi koka rasti konkret), munesh mi pa qe kerkun s'ka "iPhone 7"! "Mockups" kto jon tjeter sen! Se kto jon spekulime qysh njerzt vet i bojn, cka menojn qe munet me pas iPhone i radhes, qysh me pas emrin etj etj... Po jo qe ka diçka zyrtare aty! Kshtu qe per "Mockups" mos thuni "jo ka" se nuk ka! Ato jon diçka tjeter!
Une fans i Apple jom edhe jom gjithmone n'rrjedha qysh e tek, çka po prezanton, çka po bon, po qito mualife t'shqiptarve kurr si kom pa neper portalet e huja, as kurr nuk pres mi pa! Kta pajetat dojn mi fitu 2 cent me ato ads pej google e per qata publikojn ksi absurditete.
hock: Nese iu hin ren portaleve t'huja per teknologji (masi koka rasti konkret), munesh mi pa qe kerkun s'ka "iPhone 7"! "Mockups" kto jon tjeter sen! Se kto jon spekulime qysh njerzt vet i bojn, cka menojn qe munet me pas iPhone i radhes, qysh me pas emrin etj etj... Po jo qe ka diçka zyrtare aty! Kshtu qe per "Mockups" mos thuni "jo ka" se nuk ka! Ato jon diçka tjeter!
Une fans i Apple jom edhe jom gjithmone n'rrjedha qysh e tek, çka po prezanton, çka po bon, po qito mualife t'shqiptarve kurr si kom pa neper portalet e huja, as kurr nuk pres mi pa! Kta pajetat dojn mi fitu 2 cent me ato ads pej google e per qata publikojn ksi absurditete.
![[Image: aph8y8.png]](http://s5.postimg.org/nhiqy6mpj/aph8y8.png)