06-24-2024, 01:02 PM
MARCIAL Wrote:Nuk i perktheva me qellim se telefonin shumica krejt i kem eng. ktu nks e tash me perkthy Widgets (Miniaplikacione) tyben e merr vesh najkush,
Ktu osht 1 list e vogel e 100 gjanave qe iPhone nuk munet me i bo se une leht muj me shku edhe permi 100 si p.sh me 1 aplikacion si "Tasker" une muj edhe 100 tjera me i bo qe as ni iPhone Jailbreak sun i bon , spo e qes qaq posht iPhone se kogja smartfon intelegjent osht per qita edhe thirret smart , ama i ka shum sene tkufizume
p.s kur m'vetshin shokt pse e preferoj Android-in para iOS-it, arsyja jeme ma e forte o kan: se un e du lirine n'tel, e thjesht e du pajisjen pa kufizime ma shkurt rregullat du me i ba vet (nshpi tem veq qysh t'tham une, e jo ti)
Peace out.
po amo qajo "liria" osht edhe PASIGURI! Ti n'android je sikur n'shpi pa dyr e dritare! Aty 99% e aplikacioneve nuk verifikohen! Raste t'rralla jon shum, kur google e hek 1 app pej Play Store se ka ra n'kundershtim me drrejtat e konsumatorit. Kurse Apple, nuk e lejon as1 me kalu pa u verifiku! Kufizim, po ki siguri maximale! Edhe iOS bon 10000000 her ma shpejt n'cdo iOS pajisje, se sa android neper telefonat android!
Sidoqoft, une thash edhe ma nalt, ktu osht n'pytje shija e konsumatorit. Amo iOS me Android nuk munesh me krahasu se met shum permas google!
Edhe iPhone osht Premium Phone qysh thash, sen qe kta android kejt bashk mi bo nuk bohen sa vlera e iPhone! Ktu nuk vjen n'pytje kamera e cpu e ram 20gb si samsung, po nevojat e konsumatorit edhe kualiteti i pajisjes.
![[Image: aph8y8.png]](http://s5.postimg.org/nhiqy6mpj/aph8y8.png)