Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cili Osht Drejtimi ma i mir per shkollen e mesme ?
iceboy Wrote:shum pi shoh rinin n'Kosove qe kur ta kryjn filloren shkojn e regjistrohen en mjeksi, vec pse ka femna! Osht fakt, mos ma citoni postin as1 me thon jo so qashtu se ky osht fakt i gjall!!

Po une po du me ju thon dicka djem: Femna ka gjithkun n'bote, n'cdo ven... Mos u kapni te ajo qe ka femna aty e thejm etj... Gabim! Ju duhet me gjet 1 drejtim qe ju jep perfitime en jet, qe ju mundson 1 t'ardhme e jo 1 drejtim qe nes mas nes e kryn edhe nuk munesh me bo kurgjo se nuk ta ka dasht at' drejtim, po je hi vec per arsyen ma nalt qe e ceka. Informatika osht profesioni ma i mir qe muni mi zgjedh! Tash psh qysh ka perparu teknologjia e senet, gjithcka osht permes kompjuterit (pra IT-se) edhe e keni gjithkun perparsin me ec para... Kqyrne jeten o djem, perspektivat e t'ardhmen, jo vec kohen sa je i ri me thy rak e ma nej spo ma nin... U zgata pak e nashta po menoni qe po munona me ju msu une, s'jom ka munonna me ju msu as me dal ma i ditun se ju, po thjesht ju referova 1 faktit gjall edhe e dhash 1 kshill... Suksese kejtve en shkolla, puna e gjithkun tjeter edhe qe thash puna e mjeksis, nuk po du me thon qe mjeksia nuk vyn, en as1 mnyr nuk pe thom kto, po duhet me shku me deshir edhe pasion te ai drejtim qe kur ta kryjsh me mujt me arrit edhe ma nej.

Edhe 1 her: Mes e merrni per keq kto qe e shkrujta, se s'kom kurgjo kunder as1 lloj profesionit! Nuk ka profesione t'kqija kerkun... Njeri e bon zgjedhjen e vet, po edhe sygjerimet e kshillat osht mir mi pranu. Qikaq pata une, suksese edhe 1 her kejtve...

Me t'mira.

Rule nr 1 In Kosov
Nese ski tgjofshum krejt fakulltetin kryje prap ki me met rrugve Smile
[Image: Z6Ljh.png]
http://ww1.sinaimg.cn/bmiddle/686dd8ddjw...feozog.gif
BONU SHOK ME QARMIQT E TU MU PER MEM SULMU
ROPT P... TETONVE QE JON KUNDER MU. UNIKKATIL <3
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread
Re: Cili Osht Drejtimi ma i mir per shkollen e mesme ? - by MaTr1X - 01-22-2023, 11:17 AM
Re: Cili Osht Drejtimi ma i mir per shkollen e mesme ? - by Baci GJOK - 05-03-2023, 04:18 PM
Re: Cili Osht Drejtimi ma i mir per shkollen e mesme ? - by Baci GJOK - 05-03-2023, 04:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)