Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HLTV.org / info / diskutime / pyetje
[Image: HLTV.org2_1-trans.png]
By: Nix0n
Time: 2012-08-21 19:47
Game: Counter-Strike: Global Offensive

- Loja e katërt në ekskluzivitet Counter-Strike tani është liruar, pak më shumë se një vit pas thashethemet qarkullojnë që filloi Valve kishte filluar punën në një version të ri të revole taktik popullor parë-person.
Mid-gusht të vitit të kaluar shenjat e para të Valve duke punuar në një version të ri CS popped up. Jo shumë kohë pas Valve konfirmuar developement e një version të ri CS, e cila u shpall që të quhet Fyese Global.
Tregojnë disa ndeshjet e ndjekur, duke u zhvilluar në IEM6 York New GC dhe DreamHack Winter, para beta mbyllur do të hapet në tetor.Beta mbyllur u shtyrë mbrapa dhe në vend u transmetua më 30 nëntor.
Më 4 korrik, Valve njoftoi se CS: GO do të lirohet më 21 gusht dhe do të ketë një pikë çmim prej $ 15. Valvula hapet para-urdhërimin më August 7, si dhe blerjen e lojë para se data e lëshimit do të japim një zbritje prej 10%.

[Image: 1313168238.98.jpeg]
Counter-Strike: Global Offensive released on August 21, 2012.

- Sot, më 21 gusht në orën 19:00, Counter-Strike: Fyese Global u lirua.Loja pa maja mbi 30.000 para lirimit. Me lirimin, e cila ishte pak më shumë se 45 minuta më parë, kulmi është tani 50.000 mbylljes.
Me lojë u lirua, ne mund të fillojmë të shikojmë përpara për turnet e parë në lojë.Turneu i parë LAN po ndodh këtë fundjavë në Stokholm me 3.500 € deri për grabs në steelseries shkojnë. Shkuarja pak më thellë në kalendar, çantë e madhe çmimin për CS: GO do të gjenden në DreamHack Winter, i cili do të paraqesë një tenxhere masiv 45.000 $.
Sigurisht nuk është shumë për të ardhur, duke përfshirë ESWC dhe të tjerët. Shihemi në serverat.
Professional Helper 4 eSportsKosova / J.Neutron
[Image: szct8n.png]
[Image: cslogoq.png]
[Image: pixel-vfl3z5WfW.gif]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Messages In This Thread

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)