04-25-2022, 07:29 PM
Divella Wrote:Hap Email: <!-- e --><a href="mailto:emrijuaj@emrijuaj.com">emrijuaj@emrijuaj.com</a><!-- e --> (<!-- e --><a href="mailtohkumbin@drenovci.com">shkumbin@drenovci.com</a><!-- e -->)
Live.com mundeson qe ju te hapni <!-- e --><a href="mailto:e-mail@domaini-juaj.com">e-mail@domaini-juaj.com</a><!-- e --> duke lidhur domainin tuaj me MX Records te Hotmail.com pastaj secili do te kete mundesi te hap <!-- e --><a href="mailto:e-mail@domaini-juaj.com">e-mail@domaini-juaj.com</a><!-- e --> me Inbox 2Gb ne Hotmail.com
Testume osht shkumbin@drenovci.com
1. Se pari hyni ne http://domains.live.com
2. Klikoni tek "Get Started"
3. Pastaj "Use a domain I already own" shkruani domainin te cilin deshironi ta lidhni me live.com dhe kliko "Continue"
4 Tani ju duhet te zgjedhni e-mail te cilin deshironi ta beni Administrator qe ti kontrolloni domainet tuaj. Klikoni tek "Create a new Windows Live ID in your domain, ex: <!-- e --><a href="mailto:myadmin@domain-i-juaj.com">myadmin@domain-i-juaj.com</a><!-- e -->". Ju tani mund te hapni administratorin me qfardo e-maili shembull: divella =]@gmail.com etj dhe ju vie nje e-mail nga Live.com per konfirmim...
5 Pastaj: You are currently signed in as <!-- e --><a href="mailto:myadmin@domaini-i-juaj.com">myadmin@domaini-i-juaj.com</a><!-- e -->. To make <!-- e --><a href="mailto:myadmin@domaini-i-juaj.com">myadmin@domaini-i-juaj.com</a><!-- e --> the administrator for domaini-i-juaj.com, click Continue. Ketu ju pyet se a deshironi qe ta beni administrator <!-- e --><a href="mailto:myadmin@domaini-i-juaj.com">myadmin@domaini-i-juaj.com</a><!-- e --> qe te keni mundesi pastaj te beni login me kete e-mail ne domains.live.com qe ti kontrolloni domainet tuaj... dhe klikoni Continue
6 Tani jeni ne açountin tuaj qe ti menagjoni domainet tuaj... 6a5285e86c1c4da9228730bbf02a26.pamx1.hotmail.com kete MX Record ju duhet ta veni tek hosti juaj [kujdes]Këto nuk jon t'njejta ndryshojne per qdo domain tjeter[/kujdes] dhe pas 24 oreve ju mund te hapni <!-- e --><a href="mailto:e-mail@domaini-juaj.com">e-mail@domaini-juaj.com</a><!-- e --> me inbox 2 Gb ne hotmail.com
7Qe te hapni "Membership" qe do te thote secili te mund te hape <!-- e --><a href="mailto:e-mail@domaini-juaj.com">e-mail@domaini-juaj.com</a><!-- e --> shkoni tek "Open Membership" dhe klikoni "Turn On Membership"
8Tani "Membership" eshte e hapur shkoni tek "Sign-up Module" dhe aty e keni HTML Kodin per ta vendosur ne faqen tuaj qe secili te mund te hape <!-- e --><a href="mailto:e-mail@domaini-juaj.com">e-mail@domaini-juaj.com</a><!-- e -->
9 Qe te beni login ne açountin tuaj hyni ne http://domains.live.com dhe klikoni "Sign in", ketu mund te beni login me e-mail adresen me te cilen keni regjistruar domainin tuaj me heret ne Live.com.
Ej un mir krejt e qela 1 add me 1 domain temin
amo pse po mdel verify
e provova te 1 menyr tjeter
You need to prove ownership of this domain by creating a DNS record. Use the settings below qe

hkumbin@drenovci.com">shkumbin@drenovci.com</a><!-- e -->)![[Image: hapemailesk.png]](http://img844.imageshack.us/img844/7559/hapemailesk.png)