07-29-2020, 05:30 PM
Une ja kom nis me pi cigaren diku rreth vitit 2003 deri ne 13.05.2009 cigarja o sen shum i keq ne fillim menon qe o e mir edhe te jep shum knaqesi dikur e she veten qe je bo i varur nga cigarja edhe sado qe mundohesh me lan te pihet ma shum cigaren e kom nal shum thjesht mu ka hargju paqeta edhe shkrepzen ja kom jep 1 dosti i thash merre se se pi ma tha ma theve se ski qare pa e dhez thash ok
Mas 1 jave ta hajd edheze 1 thash jo kaloj 1 muj menxi edhe hala num mu hjek ajo menja veq te cigarja um rrike mas 2 muajve mu largu pak po deri i bana naj 6 muj e pata shum shtir sidomos kur u bojsha nervoz tash u bopn 1 vit e gjys qe nuk e kom dhez ma djem ju qe e pini me kan e mir ja e kisah pi uen ja se kish pi njeri i gjall e kom pa qe ska sen prej saj sa per kushte ekonomike se kisha lon kurr po puna o te shendeti
Une e kom vrejt veten kur e kom pi cigaren sa her jom qu ne mengjes gjithmon me ka merthy KOLLI shum keq edhe pse jom munu em pi 1 cigare te let edhe ma "kualitet" nuk ka cigare te mir
Kjo osht 1 kshill edh 1 shembull qe me ka ndodh mu personalisht PLAY
Mas 1 jave ta hajd edheze 1 thash jo kaloj 1 muj menxi edhe hala num mu hjek ajo menja veq te cigarja um rrike mas 2 muajve mu largu pak po deri i bana naj 6 muj e pata shum shtir sidomos kur u bojsha nervoz tash u bopn 1 vit e gjys qe nuk e kom dhez ma djem ju qe e pini me kan e mir ja e kisah pi uen ja se kish pi njeri i gjall e kom pa qe ska sen prej saj sa per kushte ekonomike se kisha lon kurr po puna o te shendeti
Une e kom vrejt veten kur e kom pi cigaren sa her jom qu ne mengjes gjithmon me ka merthy KOLLI shum keq edhe pse jom munu em pi 1 cigare te let edhe ma "kualitet" nuk ka cigare te mir
Kjo osht 1 kshill edh 1 shembull qe me ka ndodh mu personalisht PLAY

![[Image: graphic.png]](http://csgo-stats.com/nehatj/graphic.png)