Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valve Përgatit 3 surpriza në 12 muajt e ardhshëm
Valve Përgatit 3 surpriza në 12 muajt e ardhshëm

Gabe Newell, i cili është aktual Kryeshefi Ekzekutiv në Valve dhe njëri nga themeluesit e bashkëpunimit, i ka thënë PC Gamer se, "ju garantoj se ju njerëz do të jenë të habitur në gjëra që ne bëjmë. Kjo nuk do të ndalojë çdo kohë të afërt. Unë jam vetëm duke qeshur sepse ... njerëzit do të tronditet përsëri. "

Ai shtoi se një numër të qartë të surpriza të kompanisë së tij do të jetë në dërgimin duke thënë, "Ne kemi tre surpriza goxha i madh në 12 muajt e ardhshëm të paktën."

Sigurisht që njoftimi i madh që lojtarë janë duke pritur për nga Valve është fakti se Half Life: Episode 3 është në zhvillim dhe do të mbërrijë në vitet e ardhshme, duke përfunduar sagë e Gordon Freeman dhe luftën e tij kundër forcave të huaj.

Në këtë moment është duke punuar në Valve Portal 2, një lojë e cila është vendosur të mbërrijë në shkurt 2011, duke dhënë më shumë aksion teleporting bazë, por me shumë më tepër histori dhe me puzzles më komplekse.

Titulli është vendosur gjithashtu që të përfshijë të luajtur bashkëpunimi që të ketë robots dhe do të mbërrijë në PlayStation 3 me mbështetje të plotë për Steamworks, do të thotë se kompania do të jetë në gjendje të merren me shpërndarjen shtesë përmbajtjes dhe ndoshta Trofetë.

Valve gjithashtu mund të punojnë në një video lojë të re Team Fortress dhe një pronë shumë origjinale intelektuale.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
ajde perhajr Tongue
[Image: aWJz8Dd.png][Image: BhlGcMf.png] [Image: SE5WhyG.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Aide perher.
Play Hard. Go Pro. TCO الله
[Image: 98ff1520d6.gif]
T C O
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
heh valve i ka lojt mat mira thujse ne bot bashk me Blizzard.

presim ca po bojkan me half life epizode 3 Smile
po me doket paskan me kall Smile
[Image: hajrullah.png]
What's the point in trying if you ain't trying your best. ...
[legend=ORIGINAL]Fallcat nuk kanë faj, Unë ja kom nis i pari.[/legend]
[Image: n-560x95_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
yep valve the best po flitet qe do te jet Half Life Epizode 3, Portal 2, dhe ndoshta befasia me e madhe do te ishte Version 2 i Counter-Strike shpresojm qe do te kemi edhe version 2 presim flitet qe derin 2011 do te kemi V2 e CS
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Valve n1 per lojt qe i ban sidomos Half Life , po presim qofse ma mrrin ymri me lu episode 3 se la pa lu .
Quote:• Ju lutem lexoni dhe respektoni rregullat e forumit
• Ju lutemi të jeni i qartë me pyetjet tuaja apo me problemet , ne do të ju ndihmojmë në zgjedhjen e problemit shpejt
• Për problemet ju lutemi të na jepni detaje duke hapur temën tek Kërko ndihmë

• Nëse keni nevojë për ndonjë çështje private ju lutem dërgoni PM(Private Message) tek Administratorët ose Supermoderatorët
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)