Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ESL, DH, ESWC, eStars shtojnë mapa të reja
Një frymëmarrje e ajrit të freskët ka qenë katër eventet më të mëdha ndërkombëtare, pasi dy mapa të reja janë shtuar në listën e mapave që do të luhen në këto evente.

Tashmë e shumë vite, ekipet kanë luajtur në pesë mapa kryesore, me de_tuscan të shtuar si të fundit mapë në këtë listë. DreamHack njoftoi shtimin e de_mirage në Counter-Strike, dhe vendosën që këtë vendim ta lënë për kohë të përhershme gjë që e kemi parë në eventin e tyre të fundit muajin e kaluar.

Në një bashkëpunim në mes të ESL, DreamHack, ESWC dhe e-Stars Seoul, kanë vendosur që të gjithë organizatorët të shtojnë dy mapa të reja, de_mirage dhe një tjetër të re. Katër organizatorët e kanë vendosur de_forge, si mapën e tyre të shtatë. Përzgjedhja e de_forge, që rindërtim i mapës de_cbble, është bërë duke u konsultuar me top ekipet botërore.

[Image: 1310394505.68.jpeg]

Me këto ndryshime, lista e mapave në këto katër evente vijon me këto mapa si më poshtë:

de_dust2
de_train
de_nuke
de_inferno
de_tuscan
de_mirage (download)
de_forge (download)

"Për shumë vite ne kemi parë vetem mapat e njëjta në Counter-Strike 1.6. Në të kaluarën ishte e pamundur për të shtuar një mapë të vetme, sepse ekipet nuk do të ushtronin nëse atë mapë do të luanin vetëm një herë gjatë një eventi. Tani me këtë iniciativë, ne shpresojmë që ekipet janë në gjendje për të praktikuar dhe të luajnë në disa harta të reja. Unë personalisht shpresoj se organizatat e tjera do të janë të gatshëm për të ndjekur iniciativën tonë." - Camille Versteeg, Shefi i garave të ESWC.

"Counter-Strike edhe më tej është loja më e dashur në festivalet, kualifikimet dhe eventet e DreamHack. Vitin e kaluar ne filluam të përdorim de_mirage për ti dhënë DreamHack një shije më ekstra - dhe tani ne jemi shumë të kënaqur që së bashku me ESWC, ESL dhe eStars Seoul të ju prezantojmë mapën më të re zyrtare për DreamHack Winter 2011. Ky lloj i bashkëpunimit është i rëndësishëm për rritjen e ardhshme të eSports." - Tomas Hermansson, Shef i DreamHack Esports.

"Ne jemi vërtetë të lumtur që ne nuk e bëmë këtë hap të vetëm, por në bashkëpunim me ESWC, DreamHack dhe eStars Seoul. Me ndihmën e disa ekipe profesionale ne të gjithë ramë dakord që së bashku ta shtojmë këtë mapë të re për turnetë e ardhshme tona dhe shpresoj se nuk do të jetë një bashkëpunimi i fundit së bashku, pasi edhe shumë të tjerë besoj që na presin së bashku në të ardhmen. Ne jemi të gjithë konkurrentë, por ne ende duhet të punojmë së bashku për të ndihmuar eSports tonë të dashur." - Alexander Nehr, Drejtor i eventeve CS1.6 ESL.

Eventi i parë që do të shohë këto ndyrshime në aksion, do të jetë në e-Stars Seoul's MSI Beat It Championship, i cili do të mbahet më 19-21 gusht në Seul, të Koresë së Jugut.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
hera e 1 njet qe pe nij qita de_forge (qito tjerat i kom lujt krejt) Tongue
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
de_forge lujn kta ESL ikom pat myEG tu lu po osht diqysh pshtjellt edhe smu doket fort ven i mir .
EVERY GAME BEGINS WITH !
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
shum ma mir me kto mapat e reja se u ban bajat vetem kto 4 mapa nuke dd2 train inf
[Image: ?di=5T0S]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
gambler Wrote:shum ma mir me kto mapat e reja se u ban bajat vetem kto 4 mapa nuke dd2 train inf
5, harrove edhe tuscan!

btw djem kjo osht krejt si cbble, veq me do shtesa edhe do sene ma mire, mu teper teper m`pelqej, ka mu kon si train, awp battles bohen ktu Smile
btw2 qito dit ja u qes 1 raport pak si t`gjat per qit map (osht e bome n`2006)
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Miguel Veloso Wrote:de_forge lujn kta ESL ikom pat myEG tu lu po osht diqysh pshtjellt edhe smu doket fort ven i mir .
de_forge osht njejt si de_cbble veq qe prej bazes terroristav e kan +1 rrug ma shum per me shku n`B edhe do ndryshime tjera tvogla jan prej cbbles
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
palidhje hiq spem pelqejin. mir jen kon d2,inferno,train,nuke Big Grin BESTS
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Mir jon kon d2 inferno train nuke tuscan kto dyjat pff qysh pom doken..
Ku filizat e kti kopshti jan bim qe un i di , jan shije per mi shije qe un si marr merzi.
cit.DMC
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
map ma te fort map ma legjendare se de_dust2 um doket ska me pas kurr Big Grin jena msu bre nanen prejse ja kena nis me lu cs dd2 osht kan homepage sikur ne browser qe e kom google haha Big Grin

p.s de_tuscan um pelqen shum Big Grin
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)