Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upss, Sony përsëri sulmohet!
[Image: sonyplaystationhacked.jpg]
Vetëm dy ditë pasi lajmëruan se PlayStation Network po rikthehet pas sulmeve të mëhershme në këtë rrjet, ndodhi ajo çfar nuk e prisnim, kishte dhe një sulm tjetër në gaming platformën, shkruan Nyleveisa duke theksuar se Sony vet kishte provuar lëshimin pasi zbuluan metodën.

Supozohet që sulmi më i ri vjen nga i njejti grup i hakerëve që kishin hackuar më herët sistemin në 18 prill. Tani hakerët përdorin imellat, datat e lindjes të përdoruesve në PSN të cilat i kishin vjedhur më herët për të thyer sistemin e PSN, duke i resetuar fjalëkalimet, dhe duke vjedhur fjalëkalime të reja. Sony kërkoi nga gjith përdoruesit që të ndryshojnë fjalëkalimet para dy ditëve kur paralajmëroi rikthimin e PlayStation Network.

Aktualisht faqja për ndryshimin e fjalëkalimeve është e ndalur. Ka dhe një mesazh në faqe ku thuhet se nuk dihet për sa kohë do të rregullohet ky problem. Më parë, pas sulmit fillestar, kësaj kompanie i mori 3 javë kohë për ta rikthyer platformën online./itshqip
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
ehh hackerat
Nikita
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Po ato qe e kan hacku heren e par, e kan hacku prap , masi ja kan marr te gjithe passwordat edhe tani po i perdorin.
Sony e ka ndalu opsionin me ndrru passwordin.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Po , mesa kam pare une jon ne shitje 2 milion credit carta ne nje forum underground shitjesh cartat shiteshin me kete forme email password firstname lastname city street adress country cc number cc expires (te gjitha 2011) ccv number.
Un te isha si userat e hackuar te PLAYSTATION do te kisha cuar te gjithe firmen ne gjykate per mos ruajtje te informacioneve private. Anyway fuck it PLAYSTATION site suck.
Ku filizat e kti kopshti jan bim qe un i di , jan shije per mi shije qe un si marr merzi.
cit.DMC
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
hakerat skan pun tjeter
qifsha kanterin
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump: