Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple lëshon iOS 4.3.3
[Image: apleeet.jpg]

Apple ka lëshuar versionin e freskuar të softuerit të saj, përkatësisht versionin e sistemit të ri operativ iOS 4.3.3 për pajisjet si the iPhone, iPad dhe iPod Touch.
Ky lëshim i ri nga Apple është paramenduar të rregullojë problemet me përcjelljen e lokacionit – përgjimin e telefonit, për të cilin është folur shumë kohëve të fundit.

Sipas të dhënave nga ky lansim, thuhet se ndryshimet në iOS 4.3.3 sjellin përmirësime në databazën e lokacionit të përdoruesit, e cila përfshin reduktimin e ruajtjes së të dhënave në “deponimin virtual”, ndërsa i njëjti gjithashtu nuk mbështetet më në iTunes.

Për më shumë, kur shërbimi Location është i ndalur, të dhënat e lokacionit fshihen krejtësisht, ndërsa më parë të njëjtat ruheshin edhe kur ky shërbim fikej.
[Image: TkLq4dbd1b22c32e7.png]
.Babes, jom shum ma ndryshe e skom nevoj me cek se edhe trupi kur tem vyshket emri ka me met .."
[copyright=http://esportskosova.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6936]raydeN[/copyright]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
qitash e provova me bo update, po n`fund ma nali updaten bre Angry shum em bon nervoz ka1her qishtu kjo... po neyse neser ja boj update sigurtSmile edhe pse jailbreak m`heket Sad
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)