Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTC One M9 të prezantohet më 1 Mars?
[Image: tj38r9l.jpg]

Kompania taiwaneze, HTC, sot ka derguar ftesa per ngjarjen e vet e cila do te mbahet me 1 Mars ne Barcelonë, perkatesisht ne kongresin mobil boteror, MWC (Mobile World Congress) dhe qe me shume gjasa, ajo do ta prezantoje Smartphone-in e ri te vet, HTC One M9!

Siç ishte folur edhe me heret rreth ketij smartphone-i, ky i fundit pritet te vije ne dy versione: Ai standard dhe versioni phablet. Per sa i perket specifikave te pajisjes ne fjale, thuhet se ne bord do te vije nje CPU 810 nga Snapdragon sebashku me 3GB RAM dhe kamera e pasme me kapacitet prej 20.7 mega pixels.

Burimi:

Code:
http://bgr.com/2015/01/16/htc-one-m9-release-date-announcement-march-1/
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
SI GJITH KOMPANIT TJERA NJEJT VETEM 1RAM ME TEPER DHE DISA PIXELS QE SHUM PAK E VRENI NDRYSHIMIN NE KRAHASIM ME NUMRIN QE E RRISIN.

PERSONALISHT HTC E KOM MODEL SHUM ME TE VJETER POR KUR TE KQYRI ME MODELET E REJA KURGJO NDRYSHYM NUK KA TE MADH VETEM POLITIKEN E LUJIN NDRYSHE, PRESIM NAJ RISI PREJ HTC JO VETEM KJO QE SHKRUHET
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
LongHorn Wrote:SI GJITH KOMPANIT TJERA NJEJT VETEM 1RAM ME TEPER DHE DISA PIXELS QE SHUM PAK E VRENI NDRYSHIMIN NE KRAHASIM ME NUMRIN QE E RRISIN.

PERSONALISHT HTC E KOM MODEL SHUM ME TE VJETER POR KUR TE KQYRI ME MODELET E REJA KURGJO NDRYSHYM NUK KA TE MADH VETEM POLITIKEN E LUJIN NDRYSHE, PRESIM NAJ RISI PREJ HTC JO VETEM KJO QE SHKRUHET

Prandaj tham un nexus 5 esht i arsyeshem si ne çmim (280) ashtu edhe ne performanc.Pure Google device.
[Image: steamlr2.gif]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
LongHorn Wrote:SI GJITH KOMPANIT TJERA NJEJT VETEM 1RAM ME TEPER DHE DISA PIXELS QE SHUM PAK E VRENI NDRYSHIMIN NE KRAHASIM ME NUMRIN QE E RRISIN.

s'ka me iPhone plakë jo Big Grin

Megjithse ky HTC One M8 m'ka pelqy!

edit: sipas Bloomberg, HTC me 1 Mars ka me prezantu edhe ni orë te mençur (Smartwatch)!
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)