Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konsumatorët shumë më të kënaqur me iPhone
[Image: fsFv4Wu.jpg]

Në raportin e fundit të JD Power & Associates i cili publikohet në baza gjashtë mujore, dhe i cili mat kënaqësinë konsumatore, thuhet se Apple është prodhuesi me nivelin më të lartë të kënaqësisë së konsumatorëve të saj, sa i përket telefonave të mençur mobil.

Bazuar në një shkallë matjeje me 1.000 pikë, Apple për të nëntën herë me radhë ka marrë vendin e parë me iPhone, për punën, dizajnin fizik, karakteristikat, dhe lehtësinë e operimit, duke u renditur me plotë 60 pikë përpara sfiduesit të saj në vendin e dytë – kompanisë Nokia.

Ndërsa mesatarja e këtij raporti është 796 pikë për prodhuesit, Apple është e vetmja kompani që ngrihet mbi të me 855 pikë - që do të thotë se konkurrenca është relativisht e mbetur prapa.

Në pozitat tjera pas Apple vjen Nokia, Samsung, dhe Motorola, të cilat lënë pas rivalët tjerë si HTC, LG, dhe BlackBerry / Telegrafi /
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Ka konsumator qe e pelqejn , veq une se pelqej hiq
Veton Jusufi

Nese dashuria per Real Madridin është krim, ateher une jam krimineli me i madh ne bote!

‪#‎HalaMadrid‬
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Pej dites 1 qe e kom mar iPhone 4, (Shkurt 2011) e dej sot, kurr nuk "m'u ka bo bajat!" Jom shum i knaqun me to edhe apet kom me mar iPhone 5S ose 6 (varet cili del edhe 3 muj...)
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Sony jon ma't fortit Smile
ONLY YOU <3

A.C Milan !
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
tknaqt jon qata qe ton vitin punojn per to se jau ka kajt me mar me kredi skan qare pa kon tknaqtun
e sa per rahati i mir osht problem st bon nese din me perdor edhe nese e din gjuhen angleze pak ski problem amo mu perveti mrahaton qiky I9305 1milion pun mi kryn ma mir se PC bile nuk e ndrroj me as 1 perveq me S4 mem ardh munsia se me tjer telefona jo
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
London Wrote:tknaqt jon qata qe ton vitin punojn per to se jau ka kajt me mar me kredi skan qare pa kon tknaqtun
e sa per rahati i mir osht problem st bon nese din me perdor edhe nese e din gjuhen angleze pak ski problem amo mu perveti mrahaton qiky I9305 1milion pun mi kryn ma mir se PC bile nuk e ndrroj me as 1 perveq me S4 mem ardh munsia se me tjer telefona jo

Secili i kqyr llogarit e veta edhe nuk i ka kerkush njejt me tjetrin! Mu m'ka ra ma mir me mar "me kredit" qe the ti, se sa mi jap 1000 euro n'dor! (Se 999 ka bo i jemi kur e kom mar!)

Aty kom minuta me fol n'telefon, sms edhe internet 3G! Nuk osht qe mi ka zon 2ja komt me 1 patike, po m'ka pelqy en fillim edhe e kom mar.
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)