Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sygjerimet per forum
Br3AcKeR Wrote:LongHorn, kur del LH 2013 CS ?

ktu jon sygjerimet per forum, jo per CS! Mes hini me bo spam palidhje neper tema!

Kur t'ka dicka 3 ju 3gojm per cs e per kejt...
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Sygjeroj që të krijohet një kategori ose forum "Prezantohu"
Me ndihmën e një kategorie të tillë do të arrijmë në njohtim shum më të shpejt dhe efikas, dhe ti urojmë Mirëseardhje anëtarve të ri.
Si te prezantohesh?

Quote:Përshëndetje, emri im është Nuhi, vendlindja ime është Kosova por momentalish jetoj në Maqedoni. Jam 18 vjeçar, CS luaj 8 vjet (rregullisht), Serveri im i preferuar është <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.eSportsKosova.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.eSportsKosova.com/forum</a><!-- m -->" onclick="window.open(this.href);return false;" , arma ime e preferuar është AK47/AWP, ushqimi im i preferuar është Pizza etj.
Thjesht e shkurt një prezantim të qartë për veten.
Gjithashtu, në kategorin e dizajnimit bëni një forum "Porosit avatar" ose diç tjetër.
Si te bejsh porosi?[b][i]
Tung, përderisa ka mundësi do të kisha dashur të bëni një avatar për mua me tekst "FACAAA" le të jetë kuq e zi, dhe le të ketë një background të zi. Ju faleminderit!
dhe gjithçka që mbetet është që GFX-team brenda 24h (ADMINISTRATORI do ta caktojë se për sa kohë) ta mbarojë atë porosi.
Gjithashtu na nevojitet edhe një kategori "Prezanto klanin" dhe në kategorinë e njëjt "Rezervo CW" që do të thotë
(Lër termin për CW - Clanwar Match)!

Si te prezantosh CS Clan?

Përshëndetje, si gjithë të tjerët edhe unë kisha dashur të prezantoj CS klanin tim, ai është:

Emri i klanit: The Bloody Alboz
Tag: TBA
Lider: FACAAA
Menagjer: JoG1
Anëtarë: 7 (5 lineUP + 2ineDOWN)
Forum: http://www.eSportsKosova.com/forum - Përderisa keni forum.
Facebook: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.facebook.com/LINK" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.facebook.com/LINK</a><!-- m -->" onclick="window.open(this.href);return false;
MSN: <!-- e --><a href="mailto:tba-cs@live.com">tba-cs@live.com</a><!-- e -->
Line UP:
1. FACAAA
2. JoG1
3. aQi
4. TerminatoR
5. SteelSeries

Line down:
1. Mr.Green
2. Chika Kure
- Nëse dikush dëshiron, e bëjmë 1 CW match? Big Grin

Si të bësh termin për CW match?
- Hap temë të re dhe rezervo në këtë mënyrë:

Dua të rezervoj CW Match për Nesër në ora 15:00 TBA vs ESK
Server: 178.132.216.86:27015 - Shembull
TS3 IP: ...
Përderisa për 10min nuk vinë nga ekipi tjetër, fitorja është e jona.

Mendoj se janë sygjerime të mira, Takohemi në Server.
GoodLuck - Havefun!
THE REAL POWER CAN'T BE GIVEN..
IT MUST BE TAKEN
HAVE NO FEAR? Cyanide IS HERE!
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
FACAAA Wrote:Sygjeroj që të krijohet një kategori ose forum "Prezantohu"
Me ndihmën e një kategorie të tillë do të arrijmë në njohtim shum më të shpejt dhe efikas, dhe ti urojmë Mirëseardhje anëtarve të ri.
Si te prezantohesh?

Quote:Përshëndetje, emri im është Nuhi, vendlindja ime është Kosova por momentalish jetoj në Maqedoni. Jam 18 vjeçar, CS luaj 8 vjet (rregullisht), Serveri im i preferuar është <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.eSportsKosova.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.eSportsKosova.com/forum</a><!-- m -->" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" , arma ime e preferuar është AK47/AWP, ushqimi im i preferuar është Pizza etj.
Thjesht e shkurt një prezantim të qartë për veten.
Gjithashtu, në kategorin e dizajnimit bëni një forum "Porosit avatar" ose diç tjetër.
Si te bejsh porosi?[b][i]
Tung, përderisa ka mundësi do të kisha dashur të bëni një avatar për mua me tekst "FACAAA" le të jetë kuq e zi, dhe le të ketë një background të zi. Ju faleminderit!
dhe gjithçka që mbetet është që GFX-team brenda 24h (ADMINISTRATORI do ta caktojë se për sa kohë) ta mbarojë atë porosi.
Gjithashtu na nevojitet edhe një kategori "Prezanto klanin" dhe në kategorinë e njëjt "Rezervo CW" që do të thotë
(Lër termin për CW - Clanwar Match)!

Si te prezantosh CS Clan?

Përshëndetje, si gjithë të tjerët edhe unë kisha dashur të prezantoj CS klanin tim, ai është:

Emri i klanit: The Bloody Alboz
Tag: TBA
Lider: FACAAA
Menagjer: JoG1
Anëtarë: 7 (5 lineUP + 2ineDOWN)
Forum: http://www.eSportsKosova.com/forum - Përderisa keni forum.
Facebook: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.facebook.com/LINK" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.facebook.com/LINK</a><!-- m -->" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
MSN: <!-- e --><a href="mailto:tba-cs@live.com">tba-cs@live.com</a><!-- e -->
Line UP:
1. FACAAA
2. JoG1
3. aQi
4. TerminatoR
5. SteelSeries

Line down:
1. Mr.Green
2. Chika Kure
- Nëse dikush dëshiron, e bëjmë 1 CW match? Big Grin

Si të bësh termin për CW match?
- Hap temë të re dhe rezervo në këtë mënyrë:

Dua të rezervoj CW Match për Nesër në ora 15:00 TBA vs ESK
Server: 178.132.216.86:27015 - Shembull
TS3 IP: ...
Përderisa për 10min nuk vinë nga ekipi tjetër, fitorja është e jona.

Mendoj se janë sygjerime të mira, Takohemi në Server.
GoodLuck - Havefun!

ndoshta se te ka ra me hulumtu ne forum shum por kto sygjerime te gjitha gjinden vetem ai subforum per Prezantim nuk egziston kta e kemi bo per arsye qe mos me pass spamm sepse ne qofse dikush prezantohet ka ktu qe menjiher bojin reply "mire se erdhe" e gjera te tjera dmth perfitojn ne poste (Spam) edhe nuk e kemi hap kit kategori

sa i perket kerkeses per avatar eshte te kategoria e dizajnit Punimet "Kerko Design v8 " aty mundesh me bo kerkes per dizajn duke i plotesu rregullat qe jan
poashtut edhe prezantimi i Clan egziston subforum Info rreth ekipeve aty mundesh me prezantu Clan poashtut eshte edhe nenkategoria Rezervo CM

thnx per sygjerimet

Regards
LongHorn
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Në rregull vëlla ndoshta nuk i kam parë sepse janë subforume, ka shansa të mos i kem parë. Përderisa bëhet fjalë për kategorinë e Prezantimit, që të mos ketë SPAM, do të jetë mirë që Përderisa dikush prezantohet brënda 24h të jetë e lejuar që ti urojnë Mirëseardhje. Pasi të kalojnë 24h nga prezantimi i përdoruesit, tema le të MBYLLET!
Ky është vetëm një mendim, ju si Administratorë e dini më mirë se si duhet të veprohet. Me respekt, M4RL3Y.
IT MUST BE TAKEN
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
FACAAA Wrote:Në rregull vëlla ndoshta nuk i kam parë sepse janë subforume, ka shansa të mos i kem parë. Përderisa bëhet fjalë për kategorinë e Prezantimit, që të mos ketë SPAM, do të jetë mirë që Përderisa dikush prezantohet brënda 24h të jetë e lejuar që ti urojnë Mirëseardhje. Pasi të kalojnë 24h nga prezantimi i përdoruesit, tema le të MBYLLET!
Ky është vetëm një mendim, ju si Administratorë e dini më mirë se si duhet të veprohet. Me respekt, M4RL3Y.
Po po krejt gjinden veq nejse po shihet qe je antar i ri neSportsKosova kqyr najka i gjen kto
PSH "INFO RETH TEAM"
Veton Jusufi

Nese dashuria per Real Madridin është krim, ateher une jam krimineli me i madh ne bote!

‪#‎HalaMadrid‬
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
MODDII. Wrote:
FACAAA Wrote:Në rregull vëlla ndoshta nuk i kam parë sepse janë subforume, ka shansa të mos i kem parë. Përderisa bëhet fjalë për kategorinë e Prezantimit, që të mos ketë SPAM, do të jetë mirë që Përderisa dikush prezantohet brënda 24h të jetë e lejuar që ti urojnë Mirëseardhje. Pasi të kalojnë 24h nga prezantimi i përdoruesit, tema le të MBYLLET!
Po po krejt gjinden veq nejse po shihet qe je antar i ri neSportsKosova kqyr najka i gjen kto
PSH "INFO RETH TEAM"

Vëlla u kuptuam, nuk ka nevojë për SPAM. Siç thash edhe më parë, nuk e kisha vërejtur se ka kategori të tillë lexoje postin me më vëmendje dhe do ta kuptosh se në meshazhin tim të parafundit nuk bëhet fjalë për kategorinë "Info rreth team" por për kategorinë "Prezantohu"
Po, jam një anëtar i ri, por jo edhe lojtar i ri i Serverit. Havefun +thanks UP!
IT MUST BE TAKEN
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Kisha pas 1 propozim te komiteti i designerve Kush bon Designe me pas 1 topic t vet edhe mi publiku qatu design

P.sh OLIMPIC #. designs e jo une i boj 2 designe po duhet 2 topica tjer. Per menimin tem qishtu ish kan ma mir
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
OLIMPIC #. Wrote:Kisha pas 1 propozim te komiteti i designerve Kush bon Designe me pas 1 topic t vet edhe mi publiku qatu design

P.sh OLIMPIC #. designs e jo une i boj 2 designe po duhet 2 topica tjer. Per menimin tem qishtu ish kan ma mir

po seshte e oblikushme mi bo krejt me 1 dizajn munesh ndash i qet me 1 topic ndash e poston 1 ka 1 po sa i perket dizajne per ESK eshte topic i veqant vetem per ESK e kjo nvarret prej dizajnerit qysh don me qit te gjitha me nje topic apo 1 nga 1
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
LongHorn Wrote:
OLIMPIC #. Wrote:Kisha pas 1 propozim te komiteti i designerve Kush bon Designe me pas 1 topic t vet edhe mi publiku qatu design

po seshte e oblikushme mi bo krejt me 1 dizajn munesh ndash i qet me 1 topic ndash e poston 1 ka 1 po sa i perket dizajne per ESK eshte topic i veqant vetem per ESK e kjo nvarret prej dizajnerit qysh don me qit te gjitha me nje topic apo 1 nga 1
LongHorn edhe mu mepelqej Ideja e Olimpicit
Krejt designerat mi pas ka 1 topic tvetin , e kta antart tjer te thjesht me postu te punimet .
Veton Jusufi

Nese dashuria per Real Madridin është krim, ateher une jam krimineli me i madh ne bote!

‪#‎HalaMadrid‬
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)