Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diskutime rreth ESK!
SHUM i mir webi ama kisha thon mi qel ni srw me half-life Tongue
[Image: 91xtGes.png] every games begins with: ESK Forever <3
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
E drejta e autorit i përket HOAX'
Është rreptësisht e ndaluar të kopjohet, rishpërndahet, ri-publikohet ose modifikohet çdo material që ndodhet në
Krijimet e HOAX' ose të përdoret pa miratimin e HOAX'
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
HOAX' Wrote:SHUM i mir webi ama kisha thon mi qel ni srw me half-life Tongue

Flm per sygjerimin, po edhe qata servera me cs 1.6 qe jon, s`po lojn Shqiptart rahat... E me hap edhe tjere o' munim... Edhe ashtu n`Kosove CS 1.6 preferohet.
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
antart e muajit nuk i keni postu hala? nashta keni harru ose i postoni qito dit..

good luck
[Image: OlQfm.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Antart e mujit jan zgjedh edhe antart t`cilt kan dhan kontribut e kan marr graden.
Quote:• Ju lutem lexoni dhe respektoni rregullat e forumit
• Ju lutemi të jeni i qartë me pyetjet tuaja apo me problemet , ne do të ju ndihmojmë në zgjedhjen e problemit shpejt
• Për problemet ju lutemi të na jepni detaje duke hapur temën tek Kërko ndihmë

• Nëse keni nevojë për ndonjë çështje private ju lutem dërgoni PM(Private Message) tek Administratorët ose Supermoderatorët
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Wash :) Wrote:shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,

nashta nuk i ploteson rregullat edhe per at' arsye nuk ka shkrujt kush!

Sidoqofte do ta kemi parasysh edhe aktivitetin e dizajnerave! (:
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Wash :) Wrote:shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,

Rregulla e par :
1. Duhet qe ti keni 600+ poste dhe 25 Thanks (Have thanks:25) per te kerkuar nje Kerkes per Design

Ju kisha keshillu mas pari me lexu rregullat pastaj me hi me kerku design, e leje ti ktu m'vjen ankohesh per diqka qe ski lidhje me ta.
K O B A
Daut Berisha

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=w5Y_TPfoJOs
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=GuHbzoLAelM
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=r6_duu_H77s
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
dautt Wrote:

Rregulla e par :
1. Duhet qe ti keni 600+ poste dhe 25 Thanks (Have thanks:25) per te kerkuar nje Kerkes per Design

Ju kisha keshillu mas pari me lexu rregullat pastaj me hi me kerku design, e leje ti ktu m'vjen ankohesh per diqka qe ski lidhje me ta.
gjithsesi ankesa qendron se bani vecime antarsh ,,nese 1 antar smerr as1 mbeshtetje nga forumi si ka me e terhek ky forum dhe me u tregu aktiv Big Grin
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
shikojini kta suportat,, se ai Im dhe jusi ,, e banen lamsh kerko ndihm subforum , ,un thom kam kyt problem ,, ai thot kekro neyahoo , google , se e gjen problemin temes lock , wtf .. pastaj thot , se ke full programin prandaj ste ban ,temes lock ,, un programin full licensed,, mos dil konkluzione kur sdin kurgja , edhe sasht e nevojshme me postu per cdo topic sikur po bani noj ndihm madhe me u duk demek ,, vec c a prishin pun
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)