Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shqiptart e boin mas miri ! Qka mendoni ...?
shkurt e shqip jem popull i unt!
[Image: aph8y8.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
iceboy Wrote:shkurt e shqip jem popull i unt!

Imazh shum tkeq i kan jap ksaj dite popull shum i pacivilizum jemi tregu si afrikana haj zoti jau boft qaren se nime nKosov edhe krejt t'varfer me pa kon perreth bile kishin pas nifar reni me shkel mi to nuk kishin shkel .
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
oooooooooo bre , i kisha kall krejt , flaken ja u kisha dhon , bre kuku qa ju koft , popull iiiii pa civilizum , kurr skena me u civilizu bre kurr.
[Image: ibifdx.png]

Valve Hammer Editor - Create Map (by me SHQIP) ,
VHM 3.4 ALL n'1 - NEW ,

--------------------------------------------------------------------------------

LEXO , MESO , STUDIO
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
[Image: 1zfh309.gif]
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

IN MEMORY of ♥Haver♥ "Sevdaim Sinani"

[Image: img.php?type=sig&player_id=3872681]

[Image: graphic.png]
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
MoonWalker Wrote:

Imazh shum tkeq i kan jap ksaj dite popull shum i pacivilizum jemi tregu si afrikana haj zoti jau boft qaren se nime nKosov edhe krejt t'varfer me pa kon perreth bile kishin pas nifar reni me shkel mi to nuk kishin shkel .

nuk ki pse bon dallime jo kosova kshtu jo ata kshtu, se ti nese munohesh mi ul posht ata, je tuj e ul veten posht! Se na kejt 1 popull jem, SHQIPTAR jem kejt... Po thuj ti ishalla mushem men' najher...
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Apet ma mir koha e Enver Hoxhes Tongue S'kishin guxu me bo kshtu :S
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

pajtohem me ty !
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
Quote:nuk ki pse bon dallime jo kosova kshtu jo ata kshtu, se ti nese munohesh mi ul posht ata, je tuj e ul veten posht! Se na kejt 1 popull jem, SHQIPTAR jem kejt... Po thuj ti ishalla mushem men' najher...

Boi dallime Se Shqipria e ka emrin Shqipri Kosova Kosov smuj me thon une qe jom i Shqipris kjo raliteti po jom Shqiptar i Kosoves , sikur qe e kan cek kohen e Ismail Qemailit '' Isa Boletini vjen nga Kosova''
vetem ta msova termin Kosov dhe Shqipri Ok
Nuk ia ndin me njeriut qfare/nga je, shqiptar apo kosovar, ia ndin vetem se si sillesh. Prandaj edhe po aspirojme qe te hyjme ne europe, per te patur te drejta te barabarta me qytetaret europian.

Une tjem i barabart sikur se aj qe e ka gjiru ket video dhe e ka postu ne youtube qe t'ja mar ftyren popullit tim , Aj qe e ka postu ka qen i Shqipris mos harro .
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
LeoO Globe Wrote:
Quote:nuk ki pse bon dallime jo kosova kshtu jo ata kshtu, se ti nese munohesh mi ul posht ata, je tuj e ul veten posht! Se na kejt 1 popull jem, SHQIPTAR jem kejt... Po thuj ti ishalla mushem men' najher...

Boi dallime Se Shqipria e ka emrin Shqipri Kosova Kosov smuj me thon une qe jom i Shqipris kjo raliteti po jom Shqiptar i Kosoves , sikur qe e kan cek kohen e Ismail Qemailit '' Isa Boletini vjen nga Kosova''
Nuk ia ndin me njeriut qfare/nga je, shqiptar apo kosovar, ia ndin vetem se si sillesh. Prandaj edhe po aspirojme qe te hyjme ne europe, per te patur te drejta te barabarta me qytetaret europian.

Une tjem i barabart sikur se aj qe e ka gjiru ket video dhe e ka postu ne youtube qe t'ja mar ftyren popullit tim , Aj qe e ka postu ka qen i Shqipris mos harro .

haha, ti bon dallime se une nuk boj Wink Une jom SHQIPTAR! Kosove - Shqipni 1 osht Wink E ty qe t`duket ndryshe, vazhdo...

Ai e ka bo videon, ti e publikove... Cka paske bo ma pak ti tash ??

Mos hini neper tema qe s`dini kurgjo... Mos kapni tema qe folni me t`nime... Lej kto sene se ka kush diskuton per to...
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:
iceboy Wrote:
LeoO Globe Wrote:

haha, ti bon dallime se une nuk boj Wink Une jom SHQIPTAR! Kosove - Shqipni 1 osht Wink E ty qe t`duket ndryshe, vazhdo...

Ai e ka bo videon, ti e publikove... Cka paske bo ma pak ti tash ??

Mos hini neper tema qe s`dini kurgjo... Mos kapni tema qe folni me t`nime... Lej kto sene se ka kush diskuton per to...

ti qe po i rreh vetit patritot , Shqiptar Kosove , e publikova se vikitma radhes mundesh me kon ti , tash spo kom nocoin tjeter , se ky qe e ka bo ket video viktim osht
une tjem i bashkuar me rrebela qe sja doin tmiren popullit t'vet , qe e publikon ne youtube me kesh e gjith bota me popullin e vet ncncncnncnc
Une e tregoi personalitetin tim si Shqiptar i Kosoves , e nuk ja mbai krahin dashakeqve , qe fatkeqsisht kan qellu Shqiptar Okay
Quote:Mos kapni tema qe folni me t`nime...
na jem tu fol per t'pame shoki jem Live
tlutem po du me t'msu , se nuk po din shkrut shqip dalloi disa terme - nocione qe t'nevoiten per t'ardhmen, Update yourself
Reply }}}}
Thanks given by:
Thanks given by:
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)