03-17-2022, 09:50 AM
ajkuull Wrote:Mas turnirit Metro GC LAN , bone reserved 1 Online prej meje .
:O urime grada mas pari :p
ishalla tshkon mir turniri
|
Diskutime rreth ESK!
|
|
03-17-2022, 09:50 AM
ajkuull Wrote:Mas turnirit Metro GC LAN , bone reserved 1 Online prej meje . :O urime grada mas pari :p ishalla tshkon mir turniri
03-17-2022, 10:11 AM
LongHorn Wrote:op qitash ishh kon mir 1 turnir me boajkuull Wrote:Mas turnirit Metro GC LAN , bone reserved 1 Online prej meje .
03-17-2022, 11:03 AM
mos postoni palidhje qe ni jav su ba hala qe u kry turniri .. pritem mas kti lan nashti ajkullla ebon 1 se e vjerri n sjalic omg hahahaa
03-17-2022, 11:39 AM
Kisha kerku nga LongHorn qe shumica e userav qetu si freeshmany; a qysh pat ti vjedh postet e mia ktu edhe ti qit ne 3europe +ti bo by freshmany edhe aj wantedpro aj po lypke baner sa kosova se jo mi thirr tjert hajdi te un kshtu ashtu edhe tu bo spame ktu pldh me at forum si thmiaqa pa kurfar kuptimi kisha kerku qe te fshin atje postet e mia qe mi kan vjedh ose ktu jav fshi krejt postet atyne qaq!!!!!!
03-17-2022, 12:39 PM
ScrappeR vlla une ti kom maren do addons + plugins osht e vertet amo pasha ALLAHUN une ne fund e kom shkrujten:
Addons + Plugins Mundesuar nGa: ScrappeR From eSK
03-22-2022, 06:32 AM
kqyrne te tema "Femra qe te pelqen esht..
" sa her ka postu ky iceboy ku s.moderatori i famshummmmm , ani aty filmi i fundit qe keni par aty qdo 30 min ka 1 filum e qet skom sen kunder tij amo e kom pa qe pjau bojke tjerve temat lock e sene e ky kurfar shembulli i mir spom doket peace
03-22-2022, 02:01 PM
kogjo mir e ka ajkulla walla se temat lock leht osht mi bo amo jo masi jom mod tpostoj sa tdu une, veq 1 tem ndit duhet sa e di une sipas rregullave
03-22-2022, 02:03 PM
h4h4 Wrote:kogjo mir e ka ajkulla walla se temat lock leht osht mi bo amo jo masi jom mod tpostoj sa tdu une, veq 1 tem ndit duhet sa e di une sipas rregullave eshte mir qe ti personalisht ti lexosh rregullat edhe mos te bosh spamm perveti masnej te folesh per dikoj qe ka Grad
03-22-2022, 02:15 PM
ScrappeR Wrote:Kisha kerku nga LongHorn qe shumica e userav qetu si freeshmany; a qysh pat ti vjedh postet e mia ktu edhe ti qit ne 3europe +ti bo by freshmany edhe aj wantedpro aj po lypke baner sa kosova se jo mi thirr tjert hajdi te un kshtu ashtu edhe tu bo spame ktu pldh me at forum si thmiaqa pa kurfar kuptimi kisha kerku qe te fshin atje postet e mia qe mi kan vjedh ose ktu jav fshi krejt postet atyne qaq!!!!!!ti je mod , sa her te sheh naj kon qe po ti vjedh postet Dellete :twisted:
On the night of September 7 1996, Tupac was shot by unknown authors.
Since then the murder has remained a mistery... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|