06-20-2021, 01:57 PM
Lizardeadly Wrote:vllezër a falni namaz juPo un fali namaz !
P.I.N.T
|
Pyetje dhe pergjigje
|
|
07-01-2021, 10:50 PM
Feja Shqiptare osht Shqiptaria.
07-02-2021, 06:29 PM
TheWu Wrote:Feja Shqiptare osht Shqiptaria. Jo vlla feja eshte islami ahllauh te drejtoft e te udhzoft e per namza sla vakt ppa vall kurr sum ka ik as 1 vakt
Kontakt: Fb.com/Fidan.baci
Po get QE plot gjinve nuk ban veq me ju than Po get QE plot gjinve duhet me ja qi at nane SHQIPET E PERGJAKSHME UNIKKATIL Dardan OBSESSION Terziu Shpyrti npaqe VLLA
07-02-2021, 07:09 PM
a i falni tona vaktet edhe a shkoni ne xhuma ?
Valve Hammer Editor - Create Map (by me SHQIP) , VHM 3.4 ALL n'1 - NEW , -------------------------------------------------------------------------------- LEXO , MESO , STUDIO ![]() IN MEMORY of ♥Haver♥ "Sevdaim Sinani"
07-02-2021, 07:34 PM
entrexx<'' Wrote:a i falni tona vaktet edhe a shkoni ne xhuma ? vlla une i fali 5 vakte sla as 1 vakt pa fal sa jam kan ne pushim as 1 xhyma sum ka ik hiq a tasht ne shkoll spo muj po veq dreken e fali se ne shkoll ne gjilan
Po get QE plot gjinve nuk ban veq me ju than Po get QE plot gjinve duhet me ja qi at nane SHQIPET E PERGJAKSHME UNIKKATIL Dardan OBSESSION Terziu Shpyrti npaqe VLLA
07-02-2021, 07:53 PM
qysh veq dreken e fal vlla a ? tjerat jo a
07-03-2021, 09:10 AM
dril0n Wrote:qysh veq dreken e fal vlla a ? tjerat jo a ngo vlla e fali veq dreken se smuj me shku ne xhuma a ne diten e xhum ska drek hiq kur te shkoj ne xhuma une e fali xhuman tana edhe 4 synet pastaj 4 hair dhuhir edhe 2 ul vakti ama kur se fal gjyman hiq e fal veq dreken edhe u kry edhe se fali veq dreken po 5 vakte i fali
07-03-2021, 10:24 AM
ok kishe mujt veq me kallxu qe i fal 5 vakte se e di qe t premten ska drek hiq
07-03-2021, 01:59 PM
dril0n Wrote:ok kishe mujt veq me kallxu qe i fal 5 vakte se e di qe t premten ska drek hiq ok vlla veq ma nalt e kum cek qaty te 1 post sdi a e ke lexu
Po get QE plot gjinve nuk ban veq me ju than Po get QE plot gjinve duhet me ja qi at nane SHQIPET E PERGJAKSHME UNIKKATIL Dardan OBSESSION Terziu Shpyrti npaqe VLLA |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|