![]() |
|
Transferimet e muajit qershor - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: HAPËSIRA E COUNTER-STRIKE (https://esportskosova.com/forum-7.html) +--- Forum: Skena ndërkombëtare (https://esportskosova.com/forum-12.html) +--- Thread: Transferimet e muajit qershor (/thread-6707.html) Pages:
1
2
|
Transferimet e muajit qershor - Jo :) - 04-30-2021 Ju munguan disa nga ndryshimet në ekipe që u bënë në muajin e kaluar? Ne ju sjellim tani të gjitha transferimet në muajin qershor. Më 3 qershor, RG-Esports lëshuan ekipin e tyre të Counter-Strike, pas dy muaj qëndrimi me ta. Dy ditë më vonë, Lions njoftuan se kanë shtuar në ekip Dennis "dennis" Edman dhe Mattias "Snajdan" Andersen për DreamHack Summer. Ditën e ardhshme, area51 u forcuan me dy lojtarë të rinj, Garett "Grt" Bambrough dhe Halston "Tekn1kal" Bellintani. [legend=3-6 qershor] RG-Esports humb ekipin e CS - Raporti Lions shtojnë dennis & Snajdan - Raporti area51 shtojnë Grt & Tekn1kal - Raporti[/legend]Më 7 qershor, ESC Gaming njoftoi se kishin marrë përsipër ish-ekipin e RG-Esports si ekipin e tyre të parë. Pas asaj dite, UMX plotësuan përbërjen e tyre me shtimin e Bryan "buskey" Buskey. Ndërkohë, Fear Factor njoftuan largimin Sean "sgares" Gares, ndërsa pas shpërbërjes së DPS, u njoftua se i larguari nga DPS Aleksa "AXELER4" Srećković iu bashkua IDZUO. Më 9 qershor, Defining Stars kapën lojtarët e Paranoids. Në ditën e ardhshme u bë zyrtar kalimi i Rasmus "Gux" Ståhl dhe Manne "manne" Nordqvist në ekipin e fnatic, një ndryshim që bëri largimin e Faruk "pita" Pita nga ekipi. [legend=7-9 qershor] ESC Gaming me ekip të ri - Raporti UMX shtojnë buskey - Raporti Fear Factor humbin sgares - Raporti IDZUO shtojnë ALEXER4 - Raporti defs marrin Paranoids - Raporti fnatic shtojnë Gux & manne - Raporti[/legend]![]() Më 10 qershor, BenQ DELTAeSPORTS.COM siguruan shërbimet e tre lojtarëve të ekipit Gameburg. Ndërkohë, organizata me bazë amerikane e SK Gaming siguroi shërbimet e dy lojtarëve të ekipi Fear Factor dhe të Anthony "djibouti" Manosca, ndërsa Good Guys kanë marrë tre lojtarë të larguar nga SK Gaming me bazë amerikane. [legend=10-13 qershor] DELTA marrin Gameburg - Raporti SK Gaming shtojnë tre lojtarë - Raporti Good Guys shtojnë tre lojtarë - Raporti[/legend]Më 16 qershor, Virtus.pro njoftuan ekipin e tyre të ri. Një javë më vonë, Alternate kanë njoftuar se kanë ndarë rrugët me Kenyon "KenaN" Temmel dhe Christian "ChRRRRp" Porten. Ndërkohë, mousesports njoftuan rikthimin e liderit të tyre Fatih "gob b" Dayik, kurse tao shtuan në ekip Dennis "seized" Kostin. Një ditë më vonë, Ramón "TalikE-" Oliveira vendosi të krijojë një ekip të ri, dhe së fundi po atë ditë fnatic njoftuan largimin e Manne "manne" Nordqvist dhe zëvëndësimin nga i larguari i mëhershëm, Faruk "pita" Pita. [legend=16-23 qershor] Virtus.pro me ekip të ri - Raporti Alternate humb dy lojtarë - Raporti tao shtojnë seized - Raporti mousesports shtojnë gob b - Raporti perpetual-play- formohet - Raporti fnatic shtojnë pita - Raporti[/legend]![]() Më 24 qershor, x6tence zëvëndësuan Borja "GuMmY" González me Aitor "milicua" Fernández. Ndërkohë, GamerHouse humbi legjendën braziliane Lincoln "fnx" Lau që vendosi të del në pension. Në ditën e ardhshme, Execello humbi ekipin e tyre finlandez, ndërsa mTw vendosën të heqin dorë në ekipin me bazë gjermane. [legend=24-29 qershor] x6tence shtojnë milicua - Raporti fnx del në pension - Raporti Excello humb ekipin e CS - Raporti mTw largon ekipin gjerman - Raporti[/legend]
Re: Transferimet e muajit qershor - sLaapsh()T - 05-01-2021 paskan Bo Transfere SHum Bree VLLLA Re: Transferimet e muajit qershor - uranglobal - 05-01-2021 po valla ishalla nuk shkojn huq krejt qita lojtar :S e kallxojn veten Re: Transferimet e muajit qershor - sLaapsh()T - 05-02-2021 kaja nanen kqyre sa transferime Re: Transferimet e muajit qershor - Mister-X - 05-03-2021 Shum transferime ka pas qershori ma shum qe me doket mu qe ka bo buj osht fnatic me pita. Edhe kqyr ti nexus apo si e ke se flamurat i ke vendos gabim pak se mouseports jon prej gjermanie jo rusie
Re: Transferimet e muajit qershor - PAiN. - 05-18-2021 boll pasken bo :A Re: Transferimet e muajit qershor - akeJ - 05-28-2021 SK kokan bo guri se sjom kan nrrjedha cs ni koh veq sK sk sk sk (L)(L) Re: Transferimet e muajit qershor - buta- - 05-28-2021 OHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO TON KTO TRANSFERIME :lol: Re: Transferimet e muajit qershor - Drazen - 06-08-2021 sa tranferimet ahahaha
|