eSportsKosova - Gaming Community
Ilir 'washere' Amati - AIM CFG V6 - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: HAPËSIRA E COUNTER-STRIKE (https://esportskosova.com/forum-7.html)
+--- Forum: Counter-Strike 1.6 (https://esportskosova.com/forum-19.html)
+---- Forum: CS - Config. (CFG) (https://esportskosova.com/forum-220.html)
+---- Thread: Ilir 'washere' Amati - AIM CFG V6 (/thread-55377.html)

Ilir 'washere' Amati - AIM CFG V6 - washere - 06-03-2026

Titulli i Temes: Ilir 'washere' Amati - AIM CFG V6 (ORIGINAL)

Verejte: Lejohet qe Configu te postohet neper forume tjera por me kusht qe mos te ndrohet asgje nga Configu

[Image: OYIFmcv.png]

Përshkrimi: Ky eshte verzioni i ri i CFG teme dmth AIM CFG V6, pse AIM CFG ?, sepse ky CFG eshte gjithqka qe ju duhet, pra ne kete verzion V6 kam shtuar diqka me shum e cila quhet MP3 Play dmth kur te konektoheni me 1 server qfardo mode vetem e shtypni butonin H dhe hapet Comand Menyja dhe e dergoni mausin tek PLAY MUSIC dhe prap e dergoni mausin tek 1 artist prsh Mozzik dhe mandej e zgjellni cilen doni keng qe ta ndegjoni te mozzikut.
Ne kete Config kam shtuar me shum kode per AIM, HEADSHOT, ONLYHS SCRIPT, Buny Hoop nuk punon e kam qaktivizuar, dhe plot e plot komanda tjera.
Por qfar eshte me rendsi ky Config ju mundson qe FPS tju shkoj prej 50-99, sepese ne kete Config kam shtuar edhe 1 Game Booster qe quhet 'Razer Game Booster' qe ky program vertet i ka ndimuar shum Lojtarve neper gjdo loj.

- Për Counter-Strike 1.6 Duhet patjeter ta keni UCP ne Cs qe ta Loadoni Configun pra ky CFG nuk punon pa UCP (Ultra Core Protector)

Code:
                                       __________________                              <--------(  a1m ;x CoNfIgS  )--------->                                        ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯             ____________________________________________________________________           \\  <------<<<<<>>>>>----->(washere ;x config)<-----<<<<<>>>>>-----> //              __________________________________________________________________                                                                                                                                       //          ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ //          ¤                           ____ _____ ____                          ¤ //        _ ¤                          / ___| ____/ ___|                         ¤ _ //       / )¤                         | |   |  _|| |  _                          ¤( \ //      / / ¤                         | |___| |  | |_| |                         ¤ \ \ //     ( (_ ¤  _                       \____|_|   \____|                      _  ¤ _) ) //   (((\ \>¤ / )                                                            ( \ ¤</ /))) //   (\\\\ \_/ /                      By            washere                   \ \_/ ////) //    \       /¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤\       / //     \    _/                                                                  \_    / //     /   /                                                                      \   \ //    /   /                                                                        \   \                  =>> washere`s config file succesfully loaded <<="               [======== || =======]                   [***^***^ O ^***^***]                   [***^***^ F ^***^***]                   [***^***^ F ^***^***]                   [======== || =======]                   [***^***^ w ^***^***]                   [***^***^ a ^***^***]                   [***^***^ s ^***^***]               [***^***^ h ^***^***]          [***^***^ e ^***^***]          [***^***^ r ^***^***]          [***^***^ e ^***^***]               [======== || =======]           =>> All bindings succesfully loaded <<=

[Image: orQLgii.png]

Verzioni: V6.0
Autori: Ilir Amati (Facebook)

Lista Scriptav:

AIM ; Sherben per te kapur ose vrar me mir nje lojtar (player)

Music Play ; Sherben per te ndegjuar ndonje Muzik duke luajtur ne ndonje Server te qfar do mode

FPS Boost ; Ky Config e ka scriptin origjinal qe mund sado pak ta ris FPS ne CS Tuaj
New GUI ; Ne kete CFG e kam shtuar edhe GUI-n e Na'Vi-t eshte 1 GUI teper i mir v2012

New Models ; Ne kete CFG kam shtuar dhe modelsat e playerave ESWC dhe modelsat e armeve HLTV i kam testuar punojn 100% ne UCP
Ka ende Scripta por vetem keto i permenda ketu Smile

[Image: YamMKgu.png]

- Foto siq e shini nuk kam mundur te bej sepse diqka problem pc ejt etj kshtuqe mfalni kur kam mundsi i bej disa foto 

[Image: WwyMGHI.png]
- Per ta instaluar dhe Loaduar kete CFG ju lutem shikoni me posht :

- Hapi 1. Te gjitha filet qe jane ne washereCFG kopjoni tek Follderi 

i Counter-Strike 1.6 (D:\Bloody-Gaming\Counter-Strike 1.6) ketu nvaret ku e keni ju

- Hapi 2. Hapni Counter-Strike 1.6 me UCP dhe kur te hapet CS ne konsole e shenoni

exec washere.cfg dhe mbasi te keni shenuar exec washere.cfg ju duhet ta shenoni edhe kete 

exec player.cfg dhe CFG do tju tregoj a eshte Loaduar dhe Instaluar me sukses ne CS 

Verrejtje : Sa her qe hini ne Counter-Strike 1.6 me UCP 8.5 bejeni Hapin 2 dhe CFG do te Loadohen

[Image: dzysCv0.png]

Shkarkimi, kujdes!

Download CFG[/url]
[b][url=http://www.mediafire.com/download/xww5wlfvwq0v2ex/Game+Booster.rar]Download Razer Game Booster
[/b]

[b][b]KUJDES![/b][/b]
Tash ne kete verzion te CFG nuk ka Password
[b][b]© Copyright 2016 - all rights reserved[/b][/b]

RE: Ilir 'washere' Amati - AIM CFG V6 - alking1 - 06-08-2026

Shum e mir kjo cfg thnxx qe e shpernave n forum Big Grin