eSportsKosova - Gaming Community
"MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI (https://esportskosova.com/forum-107.html)
+--- Forum: IT Zone (https://esportskosova.com/forum-24.html)
+--- Thread: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh (/thread-48250.html)

Pages: 1 2

"MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - MARCIAL - 06-24-2024

[Image: 1x1CQBj.jpg]
  • I lindur në vitin 1999 si rival i ‘AOL Instant Messenger’, pas 15 vjetësh shërbimi ‘MSN Messenger’ ose ‘Windows Live Messenger’ do t’i lërë përfundimisht rrugë të lirë shërbimit ‘Skype’. Është fundi i një epoke. Microsoft MSN Messenger më në fund është duke u shkyçur pas 15 viteve...

Vendimi ishte marrë që në vitin 2013 edhe për shkak të konkurrencës së rrjeteve sociale dhe formave të tjera të chat-imit, por në Kinë ky shërbim ka vijuar të funksionojë. Tashmë, edhe në këtë pjesë të botës MSN do të mbyllet përfundimisht duke nisur nga 31 tetori.

‘Skype’ është blerë nga Microsoft në vitin 2011 për 8,5 mld dollarë.

Quote:Para se të themi lamtumirën e një pjese të dashur të historisë sonë të internetit këtu jane dhjetë gjëra që do të kujtohen me dashuri:

ASL? = Age, Sex, Location

Për shumë prej nesh, ekspozimi ynë i parë në botë qe te flasim me tekst erdhi me anë të këtij programi. Mosha, Gjinia, Vendi ishin gënjeshtrat më të mëdhaja që shkruanim.

Emoticons (smiles)

Nuk kishte ndjenjë më të mirë se të dërgonim një emoticon zemër ose të na dërgonin një të tillë.

[Image: Ok1FpbP.jpg]

Nudge

Dëshironi të merrnit vëmendjen e personit që ju jeni duke shkruar? Dërgonim një ~~ Nudge ~~ që do ta lëkundte dritaren e tyre ne chat. Ishte e bezdisshme. Kjo ishte arsyeja pse ajo ishte e mrekullueshme.

Statuses

Ne sot mund të shkruajmë një status me Facebook por MSN ishte një nga të parat për të treguar se cfarë ndjenje kishim (nën emrin tonë të përdoruesit). Më së shumti shkruanim tekstet e këngëve në përpjekje që të binim në sy.

BRB

‘Be right back’. Eh sa kemi pritur. Ashtu si çentë besnikë duke pritur kthimin e pronarit të tij.

[Image: 7e4mqWl.jpg]

Nga MSN në një lidhje telefonike
Shkruanim natën vonë pa dijeni të prindërve...
Multi-tasking
Shkruanim me personin e gabuar, duke mos e ditur këtë.
Pas mbylljes se MSN perdorimi i yllit * ra dukshëm (gabimet)

A keni kujtime të MSN Messenger? A keni arritur ta përdorni? Çfarë mendimi keni në lidhje me ndërprerjen përfundimtare te MSN Messenger? Na tregoni në hapësirën për komente më poshtë!

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - iceboy - 06-24-2024

jena rrit me to Sad

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - 4LBBiG. - 06-24-2024

Sj0m ktuhh, nudDGe ne$e t`vYj (H)

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - ̶H̶e̶n̶t̶a̶i̶ - 06-24-2024

4LBBiG. Wrote:Sj0m ktuhh, nudDGe ne$e t`vYj (H)

shuj se mi kujtove do sene e pom vje marre kaniher :A

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - sky - 06-24-2024

I will miss you Sad

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - MARCIAL - 06-24-2024

j0m dj@l me taKtiK tA bOj bll0K eDhe p!k. :S

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - London, - 06-25-2024

i'm still using it

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - purge - 06-25-2024

si sod e maj men kur jom kon pas msu me lon automessage nmessenger si mu pas bo bota jeme hahahahaha qysh e tha iceboy jem rrit me to ahhaah

Re: "MSN Messenger" mbyllet perfundimisht pas 15 vjetesh - iceboy - 06-26-2024

dammz+ Wrote:si sod e maj men kur jom kon pas msu me lon automessage nmessenger si mu pas bo bota jeme hahahahaha qysh e tha iceboy jem rrit me to ahhaah

msn+ mdoket e ka pas? Mujshe me lon automessage e do sene tjera i shtojke n'messenger!

Ehh... Vakt o vakt Sad