eSportsKosova - Gaming Community
iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI (https://esportskosova.com/forum-107.html)
+--- Forum: IT Zone (https://esportskosova.com/forum-24.html)
+--- Thread: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) (/thread-47645.html)

iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - iceboy - 04-30-2024

Sipas nje raporti te ABI Research, iPhone 5S ka rezultuar te jete telefoni i mençur (smartphone) me i shituri ne te gjithe boten! Me pas vjen Samsung me 27% te dominances ne tregun boteror.

[Image: ib0mdjokUjSlqv.png]

Edhe 1 her pra u konfirmua se kush osht "BABA" (:

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - ̶H̶e̶n̶t̶a̶i̶ - 04-30-2024

nuk besoj qe jan te sakta, ska shanca iphone 4s mu shit qaq shum sa qe me kon ne top5, ky telefon ka dal moti, per shkak te cmimit edhe performances kisha rekomandu nexus 5.Jan msu shqiptar iphone edhe samsung, baba i vertet per momentin esht LG duke marr parasysh versionin G2 edhe G3,tani vjen nexus 5 & HTC one M8 , SGS S5 Sony Xperia Z2. Per menimin tem iphone esht shum larg per ktyne qe i permena.Vet apple e kan pranu qe kan deshtu.Facts !

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - iceboy - 05-01-2024

Hentaii Wrote:nuk besoj qe jan te sakta, ska shanca iphone 4s mu shit qaq shum sa qe me kon ne top5, ky telefon ka dal moti, per shkak te cmimit edhe performances kisha rekomandu nexus 5.Jan msu shqiptar iphone edhe samsung, baba i vertet per momentin esht LG duke marr parasysh versionin G2 edhe G3,tani vjen nexus 5 & HTC one M8 , SGS S5 Sony Xperia Z2. Per menimin tem iphone esht shum larg per ktyne qe i permena.Vet apple e kan pranu qe kan deshtu.Facts !

paj tash ata nuk e kan bo testin veç me shqiptar qe me dal me kto rezultate! iPhone 4S osht ma i mir se shumica e telefonave android! Wink nermal qe secili e ka shijen e vet, po kto statistika jon zyrtare.

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - 4LBBiG. - 05-01-2024

arsyeja: because dude, it's an iPhone

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - b|g bo0s| - 05-01-2024

heiitin ABI Research o firm e madhe edhe kit statistik se kan bo shqiptart po kta tmdhajtit , edhe un jom qudit per iphone 4s po siq po thot ma i mir se do do androida 100 her o ma i mir aj do do si pelqen iphone per qata thojn qeshty

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - purge - 05-02-2024

un vet jom perdorus i androidit edhe sjom qaq i knaqun , nen 1 androidi 1 sen shum gabon shkon qet shum modele shum telefona tmenqun e apet se apet mut , gjith i kqyri specifikat e telefonav, samsung galaxy s4 mini qe e kom un thot e ka kameren 1.9 megapixel (front) e iphone 5s e ka 1.3 megapixel , me kqyr kameren e s4 minit osht e paq shum e mir , ama me krahasu kjo osht si nata me dit me 5s , jo veq me 5s , po edhe me 5c edhe me 5 edhe me 4s ! iphone 1 toni vjen samsungu , jo veq ka kamera , 2 gb ram e ka memorjen s4 , 1 gb e ka iphone 5 , me nis me mush me aplikacione s4 shkon tu blloku fill nloja trana si asphalt 8 , a iphonen vet qe e kom testu qel sa dush aplikacione edhe kom lujt asphalt 8 , sbllokojke hiq (mendimi jem) !

Re: iPhone 5S telefoni më i shitur në të gjithë botën (Foto) - London, - 06-26-2024

Spi boj qitij raporti se S3 osht maj shit se S4 mas pari e dyta 5S smun me kon maj shitni se ma shum njesi i ka tshitne apple me iPhone 4 se me 5S e tjert kshtu qe spo ma kap qysh me kon maj shitni po nashta ja ka kalu nshitje si dihet veq un e di qe iPhone 4 osht maj shitni i Apple