![]() |
|
Konkurs Per SportMod - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: ESPORTSKOSOVA (https://esportskosova.com/forum-3.html) +--- Forum: Të rejat & Info (https://esportskosova.com/forum-4.html) +--- Thread: Konkurs Per SportMod (/thread-39088.html) |
Konkurs Per SportMod - LongHorn - 07-06-2023 Konkurs Per SportModerator
![]() Staff ka vendos qe te hap konkurs per te zgjedhur 2-3 SportMod, ju lus qe te konkuroni mir dhe sakt sepse nuk ju mirret parasysh edhe mund te denoheni me banned ne forum POASHTUT ESHTE SHTUAR RREGULLA E DETYRUAR GJUHE E HUAJ KJO RREGULL DUHET TE PLOTESOHET GJETHQYSH, ATA QE NUK DIJIN NDONJE GJUH TE HUAJ MUND TE LOJIN THAT RUBRIKEN E 6. KUJDES NE RAST SE JU BONI NAJ MASHTRIM MUND TE DENOHENI NE FORUM DERI NE 2 JAV BANNED Konkuroni per Sport Moderator ne Kategorin e Futbollit (shembull) 1. Emri: Uran 2. Nick: LongHorn 3. Mosha: 23 4. Aktivitet: 2-5 Ore (Por jam vazhdimisht ne forum) 5. Njohuri: Po kam njohuri ne Futboll (lidhje me Ekipet, temat, lajmet, dmth pergjithsi lidhje me futboll 6. Ekipi Juaj: FC. Barcelona - Argjentina (mund te shtoni edhe player e preferuar tuajin) 7. Gjuhe e huaj: Anglisht (ketu shenoni gjethqysh ndonje gjuhe te huaj qe dini) ne qofse nuk dini ndonje gjuh mund te leni rubriken that 8. Rregullat: Po i kom lexo rregullat e Forumit dhe do ti rrespektoj me serjozitet Lista Per Konkurim 1. Emri : 2. Nick: 3. Mosha: 4. Aktivitet: 5. Njohuri: 6. Gjuhe e huaj: 7. Ekipi Juaj: 8. Rregullat: Regullat e Forumit http://esportskosova.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=9 Konkursi do te jet i hapur Pa Afat Kohor deri sa te mbyll vet Staff ESK (dmth te shen numrin e konsiderushem per konkurim) [kujdes]KONKURONI VETEM ATA QE KAN LIDHJE ME SPORT DMTH QE I PERCELLIN KTO GJERA MOS KONKURONI PER GRAD SEPSE AUTOMATIKISHT JU HEKI NE QOFSE JU SHOH QE SJENI EN GJARJE ME SPORT[/kujdes] Regards ESK Staff Re: Konkurs Per SportMod - ATECH. - 07-06-2023 1. Emri :Albi 2. Nick: ATECH. 3. Mosha:14 4. Aktivitet: 5 -7 5. Njohuri: Po kam njohuri ne Futboll (lidhje me Ekipet, temat, lajmet, dmth pergjithsi lidhje me futboll 6. Gjuhe e huaj: ANGLISHT 7. Ekipi Juaj: FCBARCELONA - SPAIN 8. Rregullat: Po i kom lexu rregullat munona mi rrespektu Re: Konkurs Per SportMod - HeadShoot =] - 07-06-2023 Emri : Elton Nick : plejmi =D Mosha : 14 Aktiviteti : 3 - 5 or Skuadra preferuar : Milan Njohuri : po krejta kom. Anglisht : po kom njohuri tmira Rregullat : po i kam lexu edhe i zbatoj. Re: Konkurs Per SportMod - zet - 07-06-2023 1. Emri :Art 2. Nick: arty 3. Mosha: 14 4. Aktivitet: 6-7 ore 5. Njohuri:Futboll 6. Gjuhe e huaj:Anglisht 7. Ekipi Juaj:Ac milan 8. Rregullat: Po ikam lexuar dhe i zbatoj Re: Konkurs Per SportMod - bekimua - 07-06-2023 1. Emri : Bekim 2. Nick: bekihh 3. Mosha: 16 4. Aktivitet: kom shum aktivitet ne forum si me poste edhe kom poste per sportmod 5. Njohuri: Kam shum njuhuri per kte pun pasi kom postu edhe tema tjera mund ti shihni tek sektori perkates . Kam njohuri edhe ne football pasi i percjelli rregullisht lojt etj/ 6. Gjuhe e huaj: Kam njohuri en anglisht shum kshtu qe i perkthej prej goal.com etj 7. Ekipi Juaj: Real Madrid FC - C.Ronaldo,Bale,Benzema, 8. Rregullat: I kam lexu dhe i rrespektoj en maksimum te gjitha. Re: Konkurs Per SportMod - carn - 07-06-2023 1. Emri: Gramos 2. Nick: carn. 3. Mosha: 16 4. Aktivitet: 2-4 Ore 5. Njohuri: Po kam njohuri ne Futboll (lidhje me Ekipet, temat, lajmet, dmth pergjithsi lidhje me futboll 6. Ekipi Juaj: Fc.Internazionale - Italy - Adriano 10 7. Gjuhe e huaj: Anglisht ~~ 8. Rregullat: Po i kom lexo rregullat e Forumit dhe do ti rrespektoj me serjozitet Re: Konkurs Per SportMod - PSYDARK - 07-06-2023 1. Emri: Flamur 2. Nick: Zhara 3. Mosha: 14 4. Aktivitet: 2-5 Ore (Por jam vazhdimisht ne forum) 5. Njohuri: Po kam njohuri ne Futboll (lidhje me Ekipet, temat, lajmet, dmth pergjithsi lidhje me futboll 6. Ekipi Juaj: FC Bayern Munchen = germany (ribery , muller , shaqiri etjj) 7. Gjuhe e huaj: Anglisht (Anglisht , Romanisht pak) 8. Rregullat: Po i kom lexo rregullat e Forumit dhe do ti rrespektoj me serjozitet Re: Konkurs Per SportMod - dRiblexZ - 07-06-2023 1. Emri: Erdit 2. Nick: driblex 3. Mosha: 16 4. Aktivitet: 3 - 5or (Por jam vazhdimisht ne forum) 5. Njohuri: Kam njohuri të mëdha per sport sidomos per futbollin ( Ekipet Lajme Tema dmth pergjithsi lidhje me futboll ) 6. Gjuhe e huaj: Anglisht (Frengjisht Pak ) 7. Ekipi Juaj: Fc Barcelona - Spain ( Xavi ) 8. Rregullat: Po i kam lexuar rregullat e Forumit dhe do ti rrespektoj me serjozitet Re: Konkurs Per SportMod - Baci GJOK - 07-07-2023 1. Emri: Rinor 2. Nick: Baci GJOK 3. Mosha: 18 4. Aktivitet: 5-10 Ore (Por jam vazhdimisht ne forum) 5. Njohuri: Po kam njohuri ne Futboll (edhe e percjelli shum +Luj per Trepq'89 Junior. ) edhe Tenis e kto senet kom njohuri ![]() 6. Ekipi Juaj: FC. Barcelona - Argjentina (MESSI) 7. Gjuhe e huaj: Anglisht . 8. Rregullat: Po i kom lexo rregullat e Forumit dhe do ti rrespektoj me seriozitet |