eSportsKosova - Gaming Community
..naaimm punimet e wjedhtta :) - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html)
+--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html)
+--- Thread: ..naaimm punimet e wjedhtta :) (/thread-22010.html)

Pages: 1 2

..naaimm punimet e wjedhtta :) - daWIZ - 04-12-2022

Sapo gjeta nje punim te vjedhur nga naim ` jo se kam sen kunder tij po kjo qe ka bo osht e pahijshme , te uploadosh punime qe si ke kriju vet

Manipulimet qe ka VJEDH i keni posht ` e kam pas dit dhe me perpar qe ka qen e vjedhme ,
se esht e bome me matte painting e cila do tablet , qe naimi ma merr mendja ska dhe duhet profesionalitet me e perdor , nejse ky osht 1 sen dhe per te tjeret qe vjedh , bojeni cka keni me bo vet se nuk osht sen i mir me vjedh , perkundrazi ma keq e pesoni , kurse kur i boni vet Dhe mesoheni

1 : Hanging By AQ0106
2 : The torch by AQ0106

` Ju lutem stafit mos ta fshij kte postim , qe te jet mesim dhe per antaret e tjer dhe te postohen , punimet e VJEDHME

1 : The Love Kill By Ex-works
2 : Dark Heart By Ex-works

I ka edhe do tjera po po pritoj mi lyp Smile kshtu qe mos jau bo dikujt hajn kur wjedh wet !
Wink)

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - buta- - 04-12-2022

a munesh me ma qu linkin ku i ka postu qiky naimm qito sene se s'pi gjej Tongue

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - daWIZ - 04-12-2022

kqyr linkat e 2't i ki ex-works !

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - BAAM - 04-12-2022

Su kan e nevojshme me hap topik nfakt ske ba sen qe e ke hap thjesht ke nxit urrejtje , mas pari une po ta kom inati qe po merresh em sene t'fmive .

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - N0NiRL - 04-12-2022

BAAM Wrote:Su kan e nevojshme me hap topik nfakt ske ba sen qe e ke hap thjesht ke nxit urrejtje , mas pari une po ta kom inati qe po merresh em sene t'fmive .
naim e ka nifar grade t pembe, e me punime t vjedhta :S

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - BAAM - 04-12-2022

n0niRL~ Wrote:
BAAM Wrote:Su kan e nevojshme me hap topik nfakt ske ba sen qe e ke hap thjesht ke nxit urrejtje , mas pari une po ta kom inati qe po merresh em sene t'fmive .
naim e ka nifar grade t pembe, e me punime t vjedhta :S

O ti zotni une jom nstaf edhe e kom detyr me e mbrojt se qaj niri me vot teme u hi en staf !
Secili gabojm edhe ky ka gabu kshtu qe nuk keni nevoj me e bo te madhe , edhe so esenca qe ka qit ky punime jo te vetat po ja keni inati nirit edhe qyrni me e haner ...

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - .nnaiim' - 04-12-2022

thnx baam pe mbeshtetje e para punimet si kom vjedh po idejat edhe resurset ja kom marr e dyta ato punime sjon kerkun en esk e treta une kom qef kur te hapin ksi topica se e di qe prej inati e bajn pra Faleminderit <3 edhe wizz mos hap tema qka sjon kerkun

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - Kaspersky. - 04-13-2022

Tem e pavlefshme per mu o kjo...

Sa per senin tjeter qe po thu qe osht Designer qe doni e bojm 1 test a din me bo design se ky sen ska ma shum as 2dur a 2kom.

Re: ..naaimm punimet e wjedhtta :) - thewolf - 04-13-2022

mu mpelqejn punimet e naaimmm-t shum , e sa per tvjedhta sdi gjo veq ti wizz7 ishe djal i keq shkurt shqip,thusi ti din mas mirti ktu.