![]() |
|
INSANITY.Kosova TEAM ! - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: HAPËSIRA E COUNTER-STRIKE (https://esportskosova.com/forum-7.html) +--- Forum: Info rreth ekipeve (https://esportskosova.com/forum-231.html) +--- Thread: INSANITY.Kosova TEAM ! (/thread-20802.html) Pages:
1
2
|
INSANITY.Kosova TEAM ! - Fatbardh M. - 03-17-2022 ![]() Emri TEAM: INSANITY.KOSOVA Player: Fatbardh "B44RDH1M" MusliuPlayer: Mirlind "delay" ZenuniPlayer: Andi "ShtR" SelimiPlayer: Valmir "vAAl" GjyshincaPlayer: Albert "dARK-iNSP" SadrijaWeb Page ose Facebook: Lidhu me ne Player Info Foto Linku: ![]() Name: Fatbardh "B44RDH1M" Musliu Mosha: 17 Qyteti: Ferizaj Mouse: deiogTM Mousepad: Razer Goliathus Small Headset: Saral A19 Keyboard: Power Tree Config: Kliko për ta shkarkuar Config Demo: Më shiko në Youtube Facebook : Më shiko në FB STEAM Community: b44rdhi Player Info Foto Linku: ~ Name: Mirlind "delay" Zenuni Mosha: 18 Qyteti: Kumanov Mouse: Steelseries KANA + Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 Mousepad: Steelseries QcK+ NatusVincere LIMITED EDITION Headset: Steelseries Siberia v2 BLACK Keyboard: a4tech Config: Kliko për ta shkarkuar Config Demo: Më shiko në Youtube Facebook: Më shiko në FB STEAM Community: m_zenuni Player Info Foto Linku: ~ Name: Andi "SHtR" Selimi Mosha: 18 Qyteti: Pejë Mouse: Microsoft 1.1 Mousepad: Transcend Headset: Iphone Earphones Keyboard: a4tech Config:Kliko për ta shkarkuar Config Demo: Më shiko në Youtube Facebook: Më shiko në FB STEAM Community: shtr2h Player Info Foto Linku: ~ Name: Valmir "vAAl" Gjyshinca Mosha: 17 Qyteti: Vushtrri Mouse: Microsoft 1.1 Mousepad: random Headset: Nokia headphone Keyboard: Genius Config: ~ Demo: Më shiko në Youtube Facebook: Më shiko në FB Player Info Foto Linku:~ Name: Albert "dARK-iNSP" Sadrija Mosha: 19 Qyteti: Basel Mouse: Razer deathadder Mousepad: Steelseries Limited QCK+ Fnatic Edition Headset: Steelseries 5H Keyboard: Microsoft Config: ~ Demo: Më shiko në Youtube Facebook: ~ STEAM Community: albertsadrija Video Channel:(~Së shpejti me Channel official ne youtube) Foto: ~ Sponzor: eSportsKosova Internet: ~ Pjesmarrja: ESK Winter Tournament, ESPORTSKOSOVA LEAGUE etc. Fitues: ESPORTSKOSOVA LEAGUE Përshkrimi : INSANITY.KS u formua në vitin 2009 . Por për një kohë të gjatë ekipa ishte in-aktive. Në vitin 2011 ekipa korri një sukses mjaft të madh në ligën e parë te zhvilluar ONLINE në KOSOVË "ESPORTSKOSOVA LEAGUE " duke u radhitur e para në rrenditje. Pas kësaj lige dhe lojëve të zhvilluara ekipa morri pjesë edhe në disa tournameta të rradhes por duke mos treguar sukses dhe duke mos e zhvilluar lojën e saj më të mirr. Kjo ndodhi për arsye të mos seriozitetit të disa lojtarëve në ekipen e atëherëshme. Pas kësaj Andi"SHtR" Selimi dhe Valmir"vaal"Gjyshinca vendosën që ta shuajn ekipën , për arsye mos serioziteti dhe mangësive të shumta. Në Prill të 2012 Valmir"vaal"Gjyshinca mori iniciativen të formoj prap ekipën e dikurshme INSANITY.KS. Ai kontaktoj lojtarët e dikurshëm Andi"SHtR"Selimi dhe Mirlind"delay"Zenuni të cilët rranë dakord për formimin e ekipës. Tani më INSANITY eshtë kthyer si ekipë më serioze dhe me pretendimë më të medha. INSANITY.KS në radhët e saja tani ka dy përforcime : Fatbardh "B44RDH" Musliu dhe një Talent të rri i cili premton shumë Valdrin"phyX"Zenuni . Pas disa ndeshjeve jo dhe aq të mira vendosën që të largojnë Valdrin"phyX"Zenuni per shkaqe të mos seriozitetit në ekip dhe që ende nuk ka provojen e duhur per të përballuar këto ndeshje . Pas largimit të Valdrin "phyX"Zenuni, INSANITY vendosën që në radhët e tyre të shtojn Albert "dARK-iNSP" Sadrija i cili bëri paraqitje shum të mira në "BLACKBOX tournamen" dhe kështu ekipi u kompletua . Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - V3ON - 03-17-2022 Suksese braq me ekip ishalla fitoni me naj Tour
Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - Kaspersky. - 03-17-2022 aha jo masnej gjys dite... Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - v1ct0ry - 03-17-2022 sUKsesE
Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - abiz - 03-17-2022 INSANTiTY hehe jeni mat mirt weq nekstt
Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - ToniMontana - 03-17-2022 suksese Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - bOOMBASTICK,^| - 03-17-2022 Siq po shifet qe se keni 1 lojtar kisha me dasht mu bashkangjit :oops: Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - dardi- - 03-18-2022 bOOMBASTICK,^| Wrote:Siq po shifet qe se keni 1 lojtar kisha me dasht mu bashkangjit :oops:tamon braq edhe njo 15 vjet, kur tpjekesh pak, tpranojn :oops: Re: INSANITY.Kosova TEAM ! - doxy - 03-20-2022 ahahahhaha B44RDH1 nje talent i ri ahhahahahahaha n1 veq suksese |