![]() |
|
Kerko Design v6 - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html) +--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html) +--- Thread: Kerko Design v6 (/thread-19106.html) |
Kerko Design v6 - daWIZ - 02-06-2022 Kerko Design v6
Completet Works Per me kerku dizajne duhet ti plotsoni keto kushte [info]1. Lloji i krijimit: Logo,Wallpaper,Background,Signature,Flyer,Avatar,Icon. 2. Size: Madhsia qe deshironi 3. Text: Teksti qe deshironi te jet ne design p.sh [Besmmir,esk] 4. Render / i: neqoftse keni ndonje render [counterstrike,a ndonje gje tjeter] 5. Për atë që është e lidhur me: Counter Strike,Music,Sport 6. Ngjyra e tekstit: Ngjyren 7. Më shumë Përshkrimi: Nqs keni diqka shtes Ai qe nuk i permbahet ketyre kushteve kerkesa nuk ju plotsohet[/info] [kujdes] 1. Duhet qe ti keni 300+ poste dhe 15 Thanks (Have thanks:15) per te kerkuar nje Kerkes per Design (kujdes Thanks nuk mirren parasysh prej nje user qe ju bon Shembull) 2. Nuk Ke Te drejt me kerku Design deri sa tqelet volumi i ri .. 3. Kerkesa qe e bon per Designer duhet patjeter te permban ne Tekst emrin e ESK dhe Designer per Arsye mos perfitimit 4. Lloji i krijimit: Logo,Wallpaper,Background,Signature,Flyer,Avatar,Icon. 5.Ju keni te drejt te kerkoni vetem 1 dizajn ne nje muaj Faleminderit per mirkuptim : ESK DESIGN TEAM[/kujdes] Rules By : eSportsKosova Staff ![]() MoonWalker 33Thanks LiNUX 41 Thanks SannctuM; 21 Thanks Dantezz 27 Thanks Re: Kerko Design v6 - N0NiRL - 02-06-2022 Lloji i krijimit:Logo per MOTD.TXT(CS1.6) Istogu Gaming Server [posht kti teksti e shkrun 176.9.111.81:27419 ] Për atë që është e lidhur me: cs server Ngjyra e tekstit: qfare ti pershtatet Reder : cs diqka Re: Kerko Design v6 - MoonWalker - 02-06-2022 1. Lloji i krijimit: Logo . 2. Size: sa per 1 logo 3. Text: MoonWalker diqka naj Logo MW M nalt W posht edhe anash shkrimi Moon Walker 4. Render / i: ska ldihje me CS 5. Për atë që është e lidhur me: ~ 6. Ngjyra e tekstit: Green edhe Blue 7. Më shumë Përshkrimi: ~ Re: Kerko Design v6 - hArp.xP - 02-06-2022 1. Lloji i krijimit: signature 2. Size: sa e ka signatrue 3. Text: LiNUX edhe ESK 4. Render / i: pa render 5. Për atë që është e lidhur me: cs 6. Ngjyra e tekstit: LiNUX me te zeze edhe siperfaqja e verdh edhe antar i muajit me te bardha 7. Më shumë Përshkrimi: ~ Re: Kerko Design v6 - SannctuM; - 02-07-2022 1. Lloji i krijimit:Signature 2. Size: sa duhet me kan tasht se di 3. Text: SANNCTUM 4. Render / i: qka don ti veq jo per cs 5. Për atë që është e lidhur me: ~ 6. Ngjyra e tekstit: qysh don ti 7. Më shumë Përshkrimi: jo sen Re: Kerko Design v6 - V3ON - 02-07-2022 1.Lloji i krijimit: Logo 2.Size: sa duhet qysh mendon ti 3.Text: MiNAY^ 4.Render/i: diqka si me cs si kur diqka llogoja e uNiQUE-ve 5.Për atë që është e lidhur me: CS diqka si unique qe e kan llogon qashtu diqka 6:Ngjyra e tekstit: Qysh del ma mir 7:Më Shumë Përshkrimi: Sen tjeter veq ishalla ma bon mir
Re: Kerko Design v6 - sLaapsh()T - 02-07-2022 1. Lloji i krijimit:Foto PEr Facebook E kom Me Kalutet te Mir 2. Size: Sa Ma e MAdhe aq Ma E mir 3. Text: Lumi Sport Parashikeme Ndeshjeve 100% 4. Render / i: qka don ti veq jo per cs 5. Për atë që është e lidhur me: Bastore Sportive 6. Ngjyra e tekstit: te Kalter Pak Si Met B ardh 7. Më shumë Përshkrimi: jo sen Re: Kerko Design v6 - daWIZ - 02-07-2022 n0niRL~ Wrote:Lloji i krijimit:Logo per MOTD.TXT(CS1.6)Boje Kerkesen Ma mir se stu merret parasysh MoonWalker : ta bona qashtut se ashtut kumedit qka sun bjen njeri n'fije ! Linux : ![]() SANNCTUM: FUCKING HD t'ka DAL! ![]() MiNAY^ Wrote:1.Lloji i krijimit: LogoA dini mi dallu logot prej textit ?! Re: Kerko Design v6 - Obsession - 02-07-2022 Wiz7 et O a pe shef brenda katrorit , ki me vazhdu O osht veq session ki me shti ne qesi rrumullak me qet ngjyr , veq Signatur me qen jo avatar , ne qet rrumullakin e zi mi shti edhe shkronjat tjera po me bo signatur jo avatar , me qen e tamon size qysh e don signatura e esK Ishalla ke kuptu , kisha lut dizajnerav se tjert fillestar spo dini aq mir
|