eSportsKosova - Gaming Community
Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI (https://esportskosova.com/forum-107.html)
+--- Forum: IT Zone (https://esportskosova.com/forum-24.html)
+--- Thread: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster (/thread-18868.html)

Pages: 1 2

Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - LiridonMurati - 01-31-2022

[Image: 5a5d7afc2e.jpg]

Shqipëria është vendi me kompjuterët më të prekur nga viruset, sipas një kompanie norvegjeze të prodhimit të programeve antiviruseve.ompania “Norman” analizoi të dhënat e marra nga aplikacionet e veta, duke hartuar edhe renditjen me vendet që kanë kompjuterët më të sigurt e më të pasigurt.Sipas raportit, 65 për qind e kompjuterëve në vendin tonë që u skanuan nga programi antivirus i “Norman”-it, ishin të prekur nga viruset.Në vend të dytë, çuditërisht, gjendet Koreja e Jugut me më tepër se gjysmën e kompjuterëve të infektuar. Vendi aziatik renditet lart sa i përket shtrirjes dhe shpejtësisë së internetit.Po cilët janë vendet me kompjuterët më të “pastër”? Sipas raportit, vendin e parë e mban Finlanda, me vetëm 24 për qind të kompjuterëve të prekur nga viruset. Kjo nuk është hera e parë që Finlanda renditet lart sa i përket sigurisë së kompjuterëve. Një studim i “Microsoft”-it vitin e shkuar doli në përfundimin se mesatarisht 1.2 në 1 000 kompjuterë ishin të infektuar, ndërkohë që në janar të këtij viti një studim i Brukselit e renditi Finlandën vetëm pas Izraelit sa i takon sistemit të mbrojtjes nga sulmet kibernetike. Vendi nga veriu i Evropës njihet për prodhimin e programeve të mirënjohur antivirus, si “F-Secure” dhe “Codenomicon”.Tre vende të tjera nordike,Norvegjia,Danimarka renditen në pesëshen e parë, ndërkohë që ndërmjet tyre, në vendin e katërt, gjendet.Puerto Riko.Interesant është fakti që në dhjetëshen e parë gjejmë vende si Sudani,Mianmari. Sipas raportit, kjo shpjegohet me faktin që në këto shtete të varfër të Afrikës shtrirja dhe sasia e lidhjeve me internet janë në nivele të uleta

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - AuloN- - 01-31-2022

Tu paska dhez pika kuqe, mos ta ka vlu ujt ? :?

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - V3ON - 01-31-2022

UHAUAHAUHUHA AULON- SI TE STUPCAT REKLAM :a:a:a

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - akson007 - 01-31-2022

HAHAHAAHHAH po kurr mu zhvillu na skem

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - kn1ght.x - 01-31-2022

AxoN Wrote:HAHAHAAHHAH po kurr mu zhvillu na skem

90 virusa veq n`pc tane jon kan , ku mos me kan n1 per virusa.

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - BAAM - 02-01-2022

Duhet me hec me kohen , eSportsKosova.

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - LiRcH3 - 02-01-2022

HAHAHHAH si hina qetu fill mu dhez alarmi Tongue

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - Leonard. - 02-01-2022

Kryesorja me BO MSN GOOGLE chrome CS Tongue

Re: Shqiperia e para ne vendet me kompjutra te papaster - iceboy - 02-02-2022

problemi osht qe shumica pi neve, nuk instalojn antivirus kurr! E instalon kur ti bllokohet PC pi virusave, edhe ato naj Avira, Avast apo qisi tjer t`kategorise lodht... (N)!

neyse, bohet mir edhe per neve Tongue