eSportsKosova - Gaming Community
Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izoloi ng - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: EDUKATIVE (https://esportskosova.com/forum-41.html)
+--- Forum: Diskutime për gjërat edukative (https://esportskosova.com/forum-37.html)
+--- Thread: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izoloi ng (/thread-15604.html)

Pages: 1 2

Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izoloi ng - trejjo - 11-15-2021

Bolonja, 23 Janar 2012, NOA - Nuk kanë asnjë dyshim prindërit e 23-vjeçarit nga Bolonja, i cili u vetëvra: “Facebook-u mori njëherë e përgjithmonë djalin tonë”.

Djali si çdo ditë tjetër kishte shkuar për drekë tek gjyshja e tij, por pas vaktit ai është futur në tualet e më pas është hedhur nga dritarja e katit të shtatë dhe kjo për të harruar një zhgënjim të dhimbshëm.

Në një intervistë të lëshuar prindërit e djalit, kanë rrëfyer për izolimin e tij që vinte gjithmonë e në rritje dhe kjo si rrjedhojë e rrjetit social të Facebook, ku ai kalonte shumicën e kohës.

“Ai mund të ndikojë shumë tek të rinjtë me karakter tepër të vështirë dhe të dobët ashtu siç ishte djali ynë”, - deklaruan prindërit.

Duhet theksuar se të rinjtë e sotëm janë gjithnjë e më të prirur në komunikimet teknologjike të rrjeteve sociale, duke i reduktuar në masë raportet njerëzore.

“Djali ynë kishte gjithçka që mund të ketë një i ri i ditëve të sotme, por me shumë mundësi nga xhesti që ka kryer tregon shumë qartë se ai nuk ishte i qetë në anën sentimentale të tij”, - rrëfejnë prindërit.

r.b/NOA

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - mr.driki - 11-15-2021

Allahu na ruajt nga ky rast..Me mir o pa facebook walla shum e vertet..Smile

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - LiridonMurati - 11-15-2021

jo be une perdori facebook po bash me ba vetvrasje sja qi nanen ishalla kurr se sho me sy

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - trejjo - 11-15-2021

hahahah op aj ku me dit qa ka bo ne fb qija nanen une perveti srri shum ne fb ALLAHU Na Rujt

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - gambler - 11-16-2021

ku me dit sigurt fotot like sja kan ba edhe prej inati :S ahahah

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - kujtR - 11-16-2021

psikopata jon qita tjashtit veq ska gjynah mat madh se mja marr jeten vetit Smile

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - trejjo - 11-16-2021

op be nanen ja qifsha ky pronari i fb um dojket kush te regjistrohet ne fb ka 1 euro i shkojn um doket qi qishtu o

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - -spear - 11-16-2021

Per sa e kisha marr veten n'qaf per facebook t'leshit e ktyne senev tjera , kurr hiq xD

Re: Vetëvritet djali 23-vjeçar, flet i ati: Facebook e izolo - PAiN. - 11-16-2021

Write a status:Jumping from 7 FLOOR yeaH IM HIGH ! :A

Ska faj ky po prind e vet ju pshurrsha mant bre qysh e lojin ashtu ncnc