![]() |
|
Kerko Design v11 - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html) +--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html) +--- Thread: Kerko Design v11 (/thread-49543.html) |
Re: Kerko Design v11 - r0n1xx. - 01-25-2025 [info]1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: 400 pixels 3.Text: Kosova-Tek 4. Render /Për Teknologji 5. Për atë që është e lidhur me: Teknologji 6. Ngjyra e tekstit: Kalter 7. Më shumë Përshkrimi: Nuk kam[/info] [kujdes]Une nuk i kam +400 Postime po nese kishi mujt me ba perjashtime pak te une se pom duhet teper aj qe me ndihmon Sja harroj [/kujdes]
Re: Kerko Design v11 - sLaapsh()T - 02-05-2025 1. Lloji i krijimit: Foto t profilit edhe cover 2. Size: sa e ka foto e profilit edhe coveri 3. Text: Ultras Kosova 4. Render / i: ULTRAS 5. Për atë që është e lidhur me: ULTRAS 6. Ngjyra e tekstit: kuq e zi 7. Më shumë Përshkrimi: diqka ekstra djem [kujdes]s'lejohet mi kerku 2 punime per1her[/kujdes] Re: Kerko Design v11 - guN- - 02-16-2025 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: Youtube Logo sa e pranon 3. Text: Helloffamess 4. Render / i: Sit jav merr mendja 5. Për atë që është e lidhur me: Youtube Video ,Channel 6. Ngjyra e tekstit: Qfare i pershtatet 7. Më shumë Përshkrimi: E kom per youtube adsense, po spo kom logo, ma shum qes funny video e sene tjera. 1 logo te mir qe mo kurr se heki. [edit]A po lyp logo, cover a foto per profil t'youtubes ?[/edit] Re: Kerko Design v11 - coolkid - 02-19-2025 Pershendetje,nashta nuk i plotsoj kerkesen per poste po kisha pas deshir me ma ndreq nje cover pasi qe nuk kam qen shum aktiv n'forum se jom kon me pun e shkoll. 1. Lloji i krijimit: COVER 2. Size: Madhesia per COVER/Facebook 3. Text: TRUEBLUEFAN 4. Render / i: Diqka reth ekipit Chelsit 5. Për atë që është e lidhur me: Futboll 6. Ngjyra e tekstit: Ekipi i Chelsit e ka ngjyren BLUE kshtut qe kish pas mundsi me pershtat tkaltert 7. Më shumë Përshkrimi: Nuk kom shpresoj qe kerkesa tum plotsohet,edhe ko me kontaktu me LongHorn nashta um lejohen FLM kaloni mire. Re: Kerko Design v11 - fLicK - 02-19-2025 djem qitni kerkesat sipas rregullave, disave jav editova postimet, hini nreqni qysh duhet, ju qe si plotsoni kushtet duhet me prit nashta ndodh qe sjav bojm punimet hiq
Re: Kerko Design v11 - guN- - 02-20-2025 guN- Wrote:1. Lloji i krijimit: Logo Logo e kom cek. Re: Kerko Design v11 - dennzitO - 02-20-2025 1. Lloji i krijimit: Logo per profil 2. Size: sa e ka foto e profilit sedi 3. Text: Unmercifully's gaming 4. Render / i: Najsen per logo 5. Për atë që është e lidhur me: clan 6. Ngjyra e tekstit: qysh pershattet 7. Më shumë Përshkrimi: diqka ekstra djem Re: Kerko Design v11 - SannctuM; - 02-22-2025 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: 800x600 edhe 1920x1080 3. Text: NAIM FRASHERI'S PROM NIGHT pastaj pak ma posht RESTAURANT PRISHTINA 14:00 01/06/2015 4. Render / i: neqoftse keni ndonje render [counterstrike,a ndonje gje tjeter] 5. Për atë që është e lidhur me: Logo 6. Ngjyra e tekstit: Ngjyren : Ngjyra asi "splash" e ngjyres qe jon ose diqka qitu a naj naim frasher aty ![]() 7. Më shumë Përshkrimi: Kjo logo o per mramje e kish bo mir naj design tmir diqka Update : E qita orarin e daten [edit]kishe bo mir me naj jep detajet krejt qe me ta bo 1her edhe mi kry ![]() Update jon detajet munesh me perfundu tasht[/edit] SKA NEVOJ ME BO PUNIMIN - CASE CLOSED Re: Kerko Design v11 - guN- - 03-21-2025 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: LOGO 3. Text: Hakuli 4. Render / i: Sit jav merr mendja 5. Për atë që është e lidhur me: Bisnes te internetit. P.sh qysh e ka logon acer ose samsung ose edhe naj logo tjeter p.sh "H"-ja mu dallui pak ma shum 6. Ngjyra e tekstit: #dedede , Ngjyra e background: Jo krejt e zez. - Po ashtu ngjyrat mu pershtat qe edhe me ja ndryshu ngjyrat,p.sh qfar du une. 7. Më shumë Përshkrimi: Sit ta boni mu ma qu ne PM , logon si .PSD. |