![]() |
|
Kerko Design v5 - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html) +--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html) +--- Thread: Kerko Design v5 (/thread-15718.html) |
Re: Kerko Design v5 - barronz - 01-22-2022 BarronzJeezy. Wrote:adrenalina Wrote:1. Lloji i krijimit:Logo m'fal bre burr se kukshna habit menova qe Signature HAHAHAHAHAHA ! qe qitash ta kam borxh 1 LOGO prit ! Re: Kerko Design v5 - barronz - 01-22-2022 WanteD|Pro Wrote:Kaspersky. Wrote:O ti Wanted|Pro a i ki copyright kto qe po thu a ? Te drejte per mju kthy pergjigje kan vetem Designerat ju tjert skeni qa perzihi e pun t`huja. Vendi juj osht te Punimet mi qit punimet e juja , jo mju kthy pergjigje antarve qka po lypin.Kasper a din qe bijen nzor naj dit edhe qet dit une a din ku t;qoj tani ski qka vijen me fol qate ku po foli une a more vesh , moderator a pa moderator sen sje per mu + se kam pas me ty po me DESIGNER more ladub Pa WanteD|PrO , designerat s'ishin sen bre ktu ! Dy designera a jan krejt qe pernime jan aktiv edhe din me bo design ! se tjert krejt si n'hajgare ! po leni fjalt allahile veq me lshu bajata PLDH ! Na po dim ma mir me bo dsg se do designer qe pe kan garden "DESIGNER" Re: Kerko Design v5 - barronz - 01-22-2022 rabb1T // Wrote:1. Lloji i krijimit: Signature Qe wlla merre Dizajnin ! ![]() [info]M'sohu 1 Her e mir qe mos thuj "Desing" po "DESIGN" ![/info] Re: Kerko Design v5 - ToniMontana - 01-22-2022 1. Lloji i krijimit: Wallper 2. Size: Per Desktop 3. Text: To1X posht Internet & Lan Games 4. Render / i: Cs 5. Për atë që është e lidhur me: cs 6. Ngjyra e tekstit: qfare doni 7. Më shumë Përshkrimi: Kualitet mat madh qe ka mundsi Re: Kerko Design v5 - barronz - 01-22-2022 aLban-.- Wrote:1. Lloji i krijimit: Wallper Nese ka munci neser me ta ba se sjam n'pc tem per momentin ! Re: Kerko Design v5 - barronz - 01-22-2022 Ju Lutna me ma qit GARDEN DESIGNER nese e meritoj ! Administrator nese e meritoj garden designer kqyri design e mia edhe nese e meritoj qitma garden DESIGNER !
Re: Kerko Design v5 - LoteXxX - 01-23-2022 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: Sa per logo ama mos te jet e vogel -4- 3. Text: ReaL Sound Record`z 4. Render / i: Muzik 5. Për atë që është e lidhur me: Muzil & Studio 6. Ngjyra e tekstit: Cilat jan mat pelqymet e Designerit 7. Më shumë Përshkrimi: Kualitet mat madh qe ka mundsi & e dua nga Designeret e STAFFIT. Re: Kerko Design v5 - NewBoorN - 01-23-2022 1. Lloji i krijimit: Wallpaper, 2. Size: Madhsia Qysh ti bjen ma mir 3. Text: RedRock Gaming 4. Render / i: CS 5. Për atë që është e lidhur me: CS 6. Ngjyra e tekstit: Kuq e Zi 7. Më shumë Përshkrimi: PowereD bY: BlackTigger & 400kg. & F!r3L!oN & NewBoorN e Dua Njesoj sikur te Atij Freshmanit nese mundeni
Re: Kerko Design v5 - NewBoorN - 01-23-2022 1. Lloji i krijimit: Wallpaper, 2. Size: Madhsia Qysh ti bjen ma mir 3. Text: RedRock Gaming 4. Render / i: CS 5. Për atë që është e lidhur me: CS 6. Ngjyra e tekstit: Kuq e Zi 7. Më shumë Përshkrimi: PowereD bY: BlackTigger & 400kg. & F!r3L!oN & NewBoorN e dua sikur te freeshmany. ashtu si ja kishte ber ky d4ut7B |