![]() |
|
Kerko Design v5 - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html) +--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html) +--- Thread: Kerko Design v5 (/thread-15718.html) |
Re: Kerko Design v5 - jaaki - 12-30-2021 Faleminderit W|P Re: Kerko Design v5 - destro - 12-30-2021 Kaspersky. Wrote:O ti Wanted|Pro a i ki copyright kto qe po thu a ? Te drejte per mju kthy pergjigje kan vetem Designerat ju tjert skeni qa perzihi e pun t`huja. Vendi juj osht te Punimet mi qit punimet e juja , jo mju kthy pergjigje antarve qka po lypin. Sa per disajnera, qitu 2,3 design kreit i ki, po nejse nese dikush mundet me vjedh punimin dhe ju perkrahni skoka sen puna juv, meno qa po fol . Re: Kerko Design v5 - WanteD|Pro - 12-30-2021 Kaspersky. Wrote:O ti Wanted|Pro a i ki copyright kto qe po thu a ? Te drejte per mju kthy pergjigje kan vetem Designerat ju tjert skeni qa perzihi e pun t`huja. Vendi juj osht te Punimet mi qit punimet e juja , jo mju kthy pergjigje antarve qka po lypin.Kasper a din qe bijen nzor naj dit edhe qet dit une a din ku t;qoj tani ski qka vijen me fol qate ku po foli une a more vesh , moderator a pa moderator sen sje per mu + se kam pas me ty po me DESIGNER more ladub Re: Kerko Design v5 - Leonard. - 12-30-2021 Kaspersky. Wrote:O ti Wanted|Pro a i ki copyright kto qe po thu a ? Te drejte per mju kthy pergjigje kan vetem Designerat ju tjert skeni qa perzihi e pun t`huja. Vendi juj osht te Punimet mi qit punimet e juja , jo mju kthy pergjigje antarve qka po lypin. Edhe antart kan ndrejt me Bo dizajne se Tani qysh po don me zgjedh Dizajnera ESK'ja
Re: Kerko Design v5 - Leonard. - 12-30-2021 SWEDEN Wrote:1. Lloji i krijimit:Logo mos harro Thannks
Re: Kerko Design v5 - akson007 - 12-30-2021 1. Lloji i krijimit: Logo. 2. Size: nuk e di sa shkon per LOGO 3. Text: x6tence me naj monster (si unique diqka) 5. Për atë që është e lidhur me: Counter Strike 6. Ngjyra e tekstit: qysh tpershtatet 7. Më shumë Përshkrimi: sa ma mir
Re: Kerko Design v5 - adrenalina - 12-30-2021 1. Lloji i krijimit:Logo 2. Size: 800x600 (e kom per timeline ne FB varsisht se sa i vyn nasha e dini )3. Text: adrenalina 4. Render / i: 5. Për atë që është e lidhur me: Photogarphy 6. Ngjyra e tekstit: 7. Më shumë Përshkrimi: bacgraundin me pas si ngjyr te kalter te qelet edhe ne mes emrin d.m.th adrenalina emri mi pas ngjyren e bardh apo naj lloj si te pembe ose ne varet qfare i pershtatet veq le te del mir wlllaaaa hahaha
Re: Kerko Design v5 - Cyanide. - 12-30-2021 1. Lloji i krijimit: Signature 2. Size: sikur do që e kan ne signature emrin edhe nalt Wizzz edhe posht esportskosova.com qat madhsiii 3. Text: Zbr.aG 4. Render / i: 5. Për atë që është e lidhur me: Forum ESK 6. Ngjyra e tekstit: LtBlue 7. Më shumë Përshkrimi: sikur shum antarëve që je ka ja bon do signature emrin Posht ESK edhe nalt Wiz7 qashtu jam ka e lypi
Re: Kerko Design v5 - WanteD|Pro - 12-30-2021 Zbr.aG Wrote:1. Lloji i krijimit: Signature ![]() +Thanks |