eSportsKosova - Gaming Community
Rinor Sadiku DESIGN - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html)
+--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html)
+--- Thread: Rinor Sadiku DESIGN (/thread-21454.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Rinor Sadiku DESIGN - Baci GJOK - 03-30-2022

bardhmurti Wrote:aha qi sju doket pra edhe tjeter kuj un skokna mir , hajt e vjedht veq qa ta ka lidh LIGHT "DRITA" me Mitrovica Gaming Center spo di
Quote:HAAHAHAHAHAHAHAHAHH .. PASH FAMILJEN ? e qa lidhet SJALICA me P H O T O G R A P H Y ? ahahhaahah hej D2WORKS , fol n'PM qe ki naj sen kunder meje Big Grin!

Re: Rinor Sadiku DESIGN - bardhmurti - 03-30-2022

J.JOCKER Wrote:
bardhmurti Wrote:aha qi sju doket pra edhe tjeter kuj un skokna mir , hajt e vjedht veq qa ta ka lidh LIGHT "DRITA" me Mitrovica Gaming Center spo di
Quote:HAAHAHAHAHAHAHAHAHH .. PASH FAMILJEN ? e qa lidhet SJALICA me P H O T O G R A P H Y ? ahahhaahah hej D2WORKS , fol n'PM qe ki naj sen kunder meje Big Grin!

mfal perdore pak trunin LIMELIGHT sipas meje qita LIGHT o drit , limelight ose ndryshe drita e gjelbert e qelt a qysh me than ndryshe kta lime

bardhmurti Wrote:
J.JOCKER Wrote:

mfal perdore pak trunin LIMELIGHT sipas meje qita LIGHT o drit , limelight ose ndryshe drita e gjelbert e qelt a qysh me than ndryshe kta lime
Quote:Thuje qysh duhet , se LIME LIGHT me PHOTOGRAPHY s'lidhet o vlla mos mkallzo ti mu . NGO KTU 1 KSHILL Tvogel : Kur ki me bah 1 Dizajn duhet mi lidh dizajnin me Qata qi e qet n'TEXT # e po pritoj me ta shenu tash krejt edhe per mGc pse osht qekjo qeshtu qekjo form .. amo n'PM lirishit muj ta sqaroj se ktu ja kom merzi CHATIT Smile!

jo e bojm qitu chat se po duhet mu qartsu gjanat me pa krejt sipas teje ma mir osht e pershtat mitrovica gaming center se lime LIGHT ?

edhe limelight osht emri i kompanis nuk ka pas lidhje photography se kta e perdorin ata edhe per tjeter sen

bardhmurti Wrote:jo e bojm qitu chat se po duhet mu qartsu gjanat me pa krejt sipas teje ma mir osht e pershtat mitrovica gaming center se lime LIGHT ?

edhe limelight osht emri i kompanis nuk ka pas lidhje photography se kta e perdorin ata edhe per tjeter sen
Quote:Ta njoh un LimeLight , ma mir se ti . Po lidhet haver se MGC@CONNECTOHET e kjo sjalica osht si drit qe dmth connect edhe SHPEJTSI .. qe e ka MGC@ e servera tjer se kan .. qeky U KAN "QELLIMI"

ok pra na D2WORKS e kem vjedh prej teje ne tmet qishtu masi po ki qef

bardhmurti Wrote:ok pra na D2WORKS e kem vjedh prej teje ne tmet qishtu masi po ki qef
Quote:qy qy , o haver Jo qysh kom qef po , TKALLZOVA un ! tjeter o qa menon ti , tjeter o qa menoj un Big Grin gjithkush ka drejt me menu qa tka qef se qekjo u kan ideja jem per qet sen qeshtu .. ti qi e ke bah qashtu , UN Ty tnjoh si Duka qi ja ka bah 1 DIZAJN "VALON KEROLLIT" sdi sa pe njeh ti Wink.. se un i mitrovices jom e ata e njoh .. SPO DU FJAL MA !

e njoh valonin po spat lidhje aj ktu hiq , edhe so qashtu qysh po thu ti po pe lajm qashtu qi na e kem vjedh se ska shanc 2 dizajnera mi pas idejat krejt tnjejta

suksese me kit punen e dizajnerit

Re: Rinor Sadiku DESIGN - respawn - 03-30-2022

highmedet