![]() |
|
Kerko Design v6 - Printable Version +- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com) +-- Forum: KOMUNITETI I DIZAJNERËVE (https://esportskosova.com/forum-15.html) +--- Forum: Punimet (https://esportskosova.com/forum-17.html) +--- Thread: Kerko Design v6 (/thread-19106.html) |
Re: Kerko Design v6 - destro - 03-07-2022 abIzz Wrote:LOGO abIzz Wrote:d4u7b boma edhe mu nja qashtu si blizardit Ja ku e ki Ndryshe.. ![]() mystic LOGO ![]() mystic Signautre ![]() Mos harro + Thanks Re: Kerko Design v6 - LeoO Globe - 03-07-2022 Ju lutem ndihmoni boma ni zgjidhje per kto qe jom tu i lyp 1. Lloji i krijimit: Logo,Wallpaper,Background,Signature,Flyer,Avatar,Icon. 2. Size: Madhsia qe deshironi 3. Text: Teksti qe deshironi te jet ne design p.sh [Besmmir,esk] 4. Render / i: neqoftse keni ndonje render [counterstrike,a ndonje gje tjeter] 5. Për atë që është e lidhur me: Counter Strike,Music,Sport 6. Ngjyra e tekstit: Ngjyren 7. Më shumë Përshkrimi: Nqs keni diqka shtes Ai qe nuk i permbahet ketyre kushteve kerkesa nuk ju plotsohet My Chooice 1.[Lloji i krijimit].....Logo , Wallpaper , Bacground, Avatar , Icon , Header 2.[Size]...................Le te pershatet me pikat qe i kam cek tek numri 1 3.[Text]...................LeoO Globe (diqka tek Text deshta me shtu dmth vjen emri LeoO Globe tek kjo O-ja e dyt me kon vetem Globi , mbas globit me kon ni Luan tu e kafshu Globin , veq me kon diqka Extra me kon si gjall , pa mar parasysh ju Dizajnerat e dini ma mir ket lami 4.[Render]..............Dmth ktu veq Luani me kan mbas emrit 5.[ //////////]6.[Ngjyrat]..............Qysh bjen mas miri me ngjyra dmth ngjyrat e veta globi tvetat Luani tveta ama prapavija me kon e kalter e qelt si ngjyr e leht ... jo e rond. 7.Diqka me teper rreth ksaj me kon sa ma mir se po m'vyn per websajt temin , mundi nuk ju shkon huq , Pse ...Sepse edhe msohi per me bo ksi lloi Te Logove te tilla edhe te fshtira qysh po lypi une po edhe 2 Euro tel....jau qoi kush e ka ipko , ama qato qe mpelqein edhe qao qe i marr une . Tash une skom buxhet shum se n'Kosov jemi tu jetu ama nese doni edhe me bo mir edhe me ndihmu vllaun Besoi qe mkini kuptu , Presss Faliminderit Re: Kerko Design v6 - abiz - 03-07-2022 d4u7B flm per punimin man 1 thanks e ki prej meje
Re: Kerko Design v6 - dante - 03-08-2022 blizardy Wrote:LOGO ,e treta e verteta :$ ![]() cYborg.ks Clan Logo di dantezz, su Flickr Re: Kerko Design v6 - ArdianIsmaili - 03-13-2022 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: Ju e Dini 3. Text: YelaWolf .# 4. Render / i: CS 5. Për atë që është e lidhur me: CS 6. Ngjyra e tekstit: Kuq , Zi ,, 7. Më shumë Përshkrimi: Jo ![]() Nese muni ndonje Dizajner shpejt nja me ma ba ![]() [edit]Si Ploteson Kushtet ~d4ut7B[/edit] Re: Kerko Design v6 - freeshmannypro - 03-14-2022 Djem qet foto qe osht PHG Gaming .> a mundeni mu ma bo OriginaL Gaming ! Qe foto
Re: Kerko Design v6 - destro - 03-14-2022 freeshmanny. Wrote:Djem qet foto qe osht PHG Gaming .> a mundeni mu ma bo OriginaL Gaming ! Ja ku e ki Blue Version ![]() Red Version ![]() Dont Forget to click thanks. Re: Kerko Design v6 - freeshmannypro - 03-14-2022 Flm shum @d4ut7B Re: Kerko Design v6 - waLdR1nNKGS - 03-17-2022 1. Lloji i krijimit: Logo 2. Size: sa t'dush 3. Text: waLdR1nN ^ 4. Render / i: Design ![]() 5. Për atë që është e lidhur me: Design Style6. Ngjyra e tekstit: qfare dush 7. Më shumë Përshkrimi: Jo [edit]Si ploteson kushtet.. Mos kerko edhe nje her pa i lexu rregullat se ta shly postimin ~DD[/edit] |