eSportsKosova - Gaming Community
Diskutime rreth ESK! - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI (https://esportskosova.com/forum-107.html)
+--- Forum: Diskutime rreth eSportsKosova (https://esportskosova.com/forum-32.html)
+--- Thread: Diskutime rreth ESK! (/thread-27.html)

Re: Diskutime rreth ESK! - HOAX' - 09-25-2022

SHUM i mir webi ama kisha thon mi qel ni srw me half-life Tongue

Re: Diskutime rreth ESK! - iceboy - 09-25-2022

HOAX' Wrote:SHUM i mir webi ama kisha thon mi qel ni srw me half-life Tongue

Flm per sygjerimin, po edhe qata servera me cs 1.6 qe jon, s`po lojn Shqiptart rahat... E me hap edhe tjere o' munim... Edhe ashtu n`Kosove CS 1.6 preferohet.

Re: Diskutime rreth ESK! - CONIX^^ - 09-26-2022

antart e muajit nuk i keni postu hala? nashta keni harru ose i postoni qito dit..

good luck

Re: Diskutime rreth ESK! - saddr0 - 09-28-2022

Antart e mujit jan zgjedh edhe antart t`cilt kan dhan kontribut e kan marr graden.

Re: Diskutime rreth ESK! - SHTRIGA - 10-14-2022

shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,

Re: Diskutime rreth ESK! - iceboy - 10-14-2022

Wash :) Wrote:shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,

nashta nuk i ploteson rregullat edhe per at' arsye nuk ka shkrujt kush!

Sidoqofte do ta kemi parasysh edhe aktivitetin e dizajnerave! (:

Re: Diskutime rreth ESK! - destro - 10-15-2022

Wash :) Wrote:shum designeri tlodhun , spo punnojnn hic, tash 1 jav a ma shum kam lyp 1 logo ,kerkush as me kthy pergjigje me than pakten skena mundsi as kurgja ,

Rregulla e par :
1. Duhet qe ti keni 600+ poste dhe 25 Thanks (Have thanks:25) per te kerkuar nje Kerkes per Design

Ju kisha keshillu mas pari me lexu rregullat pastaj me hi me kerku design, e leje ti ktu m'vjen ankohesh per diqka qe ski lidhje me ta.

Re: Diskutime rreth ESK! - SHTRIGA - 10-15-2022

dautt Wrote:

Rregulla e par :
1. Duhet qe ti keni 600+ poste dhe 25 Thanks (Have thanks:25) per te kerkuar nje Kerkes per Design

Ju kisha keshillu mas pari me lexu rregullat pastaj me hi me kerku design, e leje ti ktu m'vjen ankohesh per diqka qe ski lidhje me ta.
gjithsesi ankesa qendron se bani vecime antarsh ,,nese 1 antar smerr as1 mbeshtetje nga forumi si ka me e terhek ky forum dhe me u tregu aktiv Big Grin

Re: Diskutime rreth ESK! - SHTRIGA - 10-21-2022

shikojini kta suportat,, se ai Im dhe jusi ,, e banen lamsh kerko ndihm subforum , ,un thom kam kyt problem ,, ai thot kekro neyahoo , google , se e gjen problemin temes lock , wtf .. pastaj thot , se ke full programin prandaj ste ban ,temes lock ,, un programin full licensed,, mos dil konkluzione kur sdin kurgja , edhe sasht e nevojshme me postu per cdo topic sikur po bani noj ndihm madhe me u duk demek ,, vec c a prishin pun