eSportsKosova - Gaming Community
Diskutime rreth ESK! - Printable Version

+- eSportsKosova - Gaming Community (https://esportskosova.com)
+-- Forum: KOMUNITETI (https://esportskosova.com/forum-107.html)
+--- Forum: Diskutime rreth eSportsKosova (https://esportskosova.com/forum-32.html)
+--- Thread: Diskutime rreth ESK! (/thread-27.html)

Re: Diskutime rreth ESK! - PAiN. - 10-30-2021

a muni mem tregu ju diqka mu se pom doket per inat ma bot

cili o aj moderator apo s.mod dyftyrsh qe ma ka bo kit zez ??

antonietazz e ka qit linkun ku muni mi kqyr PARTNERET edhe ju tash jeni shku ja keni bo EDIT qati linku e keni hek per inat edhe tash aty te posti par ku e kom paraqit forumin e keni bo EDIT: E KENI HEK LINKUN E PARTNERVE ?? a mujj mi dit ajo u kon shum mir pse e heket ???

[Image: 2aij09k.jpg]

Re: Diskutime rreth ESK! - LongHorn - 10-30-2021

NVM Wrote:a muni mem tregu ju diqka mu se pom doket per inat ma bot

antonietazz e ka qit linkun ku muni mi kqyr PARTNERET edhe ju tash jeni shku ja keni bo EDIT qati linku e keni hek per inat edhe tash aty te posti par ku e kom paraqit forumin e keni bo EDIT: E KENI HEK LINKUN E PARTNERVE ?? a mujj mi dit ajo u kon shum mir pse e heket ???

une i kom hek sepse nuk gjindet linku i ESK e pash une edhe at faqe edhe ajo faqe nuk boni plus qajo faqe nuk ke en INDex edhe asi Partneritet nuk vyjin qe mos mu bo Link i Partnerit ne Index ateher qysh kena mi gjet na partnerat e juaj kshtut qe une editova

edhe me drejt kto duhen mu bo lock edhe move en recycle bin po veq edit ja bona kshtut qe MOD ose Smod mujin me bo lock edhe move kto tema qa i editova sepse ju 1jav po e leni linkun masnej po e hekni e ksi Trik nuk ka sepse vazhdimisht kontrollohet gjithqka bilem pi meje mos e bofshin tjeter bile un i kontrolloj

Re: Diskutime rreth ESK! - KARRIGAN - 10-30-2021

une e kam nja ankes per qet antar te esk Misster Death kshyre ketu ne foto 5 her double post ka boo

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://esportskosova.com/forum/viewtopic.php?f=301&t=21689" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=301&t=21689</a><!-- l -->

Re: Diskutime rreth ESK! - LongHorn - 10-30-2021

WiTiIa-The-BesT Wrote:une e kam nja ankes per qet antar te esk Misster Death kshyre ketu ne foto 5 her double post ka boo

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://esportskosova.com/forum/viewtopic.php?f=301&t=21689" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=301&t=21689</a><!-- l -->" onclick="window.open(this.href);return false;

eshte ndeshku me banned 1 dit

Re: Diskutime rreth ESK! - PAiN. - 10-31-2021

LongHorn Wrote:

une i kom hek sepse nuk gjindet linku i ESK e pash une edhe at faqe edhe ajo faqe nuk boni plus qajo faqe nuk ke en INDex edhe asi Partneritet nuk vyjin qe mos mu bo Link i Partnerit ne Index ateher qysh kena mi gjet na partnerat e juaj kshtut qe une editova

edhe me drejt kto duhen mu bo lock edhe move en recycle bin po veq edit ja bona kshtut qe MOD ose Smod mujin me bo lock edhe move kto tema qa i editova sepse ju 1jav po e leni linkun masnej po e hekni e ksi Trik nuk ka sepse vazhdimisht kontrollohet gjithqka bilem pi meje mos e bofshin tjeter bile un i kontrolloj

jo bre uran mes ja fut se sjemi qaq budall po ska bo linku nashta i partnerve qaty per qaty se pe jon do probleme po apet pe kthehen more edhe qa ka mes mu kon en index... phaa

Re: Diskutime rreth ESK! - LongHorn - 10-31-2021

NVM Wrote:
LongHorn Wrote:

jo bre uran mes ja fut se sjemi qaq budall po ska bo linku nashta i partnerve qaty per qaty se pe jon do probleme po apet pe kthehen more edhe qa ka mes mu kon en index... phaa

eshte njejt si met thon un ty hajt gjema linkun e Partneritetit qitu dmth HTML, ajo duhet mu kon nje san qe shihet si psh en Portal qe eshte aty shihen partneriteti jo me kriju web en veti per partner edhe mos mi qit me pa e ti ktu tonen pe kiqef mi pa e tonen po e mshef

Re: Diskutime rreth ESK! - hArp.xP - 10-31-2021

o Long e kum hek spamin edhe krejt chit chat-in ko me hek veq ju lutem mem a hek banedin ju lutem se krejt postat fshimi krejt soubforumet fshimi po veq hekma banin te lutem hajt Big Grin

Re: Diskutime rreth ESK! - LiNUX - 10-31-2021

- Me Falni te gjitheve por me nuk do te bej asgje ju kerkoj falje se me nuk do i perseris keto sende qe i kam ber me par
-Une ju kerkoj falje gjithkujt per ate qe e bera sepse me nuk do e perseris as edhe nje gje
Big Grin

Re: Diskutime rreth ESK! - PAiN. - 10-31-2021

Uran sjom bre qasi pisi po mes ja fut phaa ok vlla qe une edhe pi krijoj en forum ni SUBFORUM en veti per partneret edhe pi qes eSportsKosova.